Kızlar hamilemiyimm

Kasimpaticicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
326
63
28
Merhaba arkadaslar ilk defa yazıyorum. Adetim 1 hafta gecikti kasıklarımda saplangı şeklinde ağrı giriyo arada. Test yaptım pozitif çıktı koyu acaba hamile miyim doktora gideceğim ama henuz randevu bulamadım

Merhaba arkadaslar ilk defa yazıyorum. Adetim 1 hafta gecikti kasıklarımda saplangı şeklinde ağrı giriyo arada. Test yaptım pozitif çıktı koyu acaba hamile miyim doktora gideceğim ama henuz randevu bulamadım
Testte pozitif görmüşsün hamilesin yaşadığın yeri bilmiyorum ama hastaneye gidince sıra veriyorlar genelde

Evet farklı zaman aralıklarla yaptım gitgide koyulastı hemen erken gebelikte de yaptım bat bir iki gün once orda da cıktı öyle yaparım teşekkür ederim

Kızlar ya bende de belirti var beş gün vardı adete açık pembe renk lekelenme geldi günlük pedi bile doldurmadı yani sonra bidaha bişey gelmedi napcam bilmiyorum stres oldum

Kızlar ya bende de belirti var beş gün vardı adete açık pembe renk lekelenme geldi günlük pedi bile doldurmadı yani sonra bidaha bişey gelmedi napcam bilmiyorum stres oldum
Bende de öyle olmuştu kimyasal gebelikte ama illaki kimyasal diyemeyiz tutunma kanamasıda olabilir normaldir kan tahlilinde cıkar idrar testi yaptın mı evde

Ben ovülasyonu takip ettim o testle 4 gün denedim ovülasyondan 2 gin once basladım ortalama 14 gün sonra da test ettim ben solultu ama belirgindi adetime 3 gün vardi her gün ettim kasıklarımda sancı oluyordu ara ara giriyordu sancı test günden güne koyulastı bugun adetim geçeli 8-9 gün oldu beta 3726 çıktı çok yüksek dedi bi daha yaptı yanlışmı yaptık diye ama çarsamba randevu aldım bakalım ne olur

Ovulasyon testi var aynı idrar testi yapar gibi onlardan dene adet bitince basla hergğn etmeye saat 12-4 arasi yap gündüz LH hormonu en yüksek aralık o saatlerdeymiş ve onu uaparken de yapmadan önce 2 saat falan sıvı bişi içme koyu olması iyidir idrarın

Back
X