• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
8
96
40
Antalya
Kizlar 2.aşilamamdi.18 şubatta Yaptirdim.bugün 31.gün Ve Evde Test Yaptim çift çizgi çikti.inanamadim.şu An çok Mutluyum Ve Hiçkira Hiçkira Ağliyorum.gittim Ve Kan Testi Verdim Sonuç Yarin Belli Olacak.inşallah Pozitif çikar Kandada.kizlar Bana Dua Edin.allahim Inşallah Hevesimi Kursağimda Birsakmaz.ve Tüm Isteyenlere De Nasip Eder.2 Sene Oldu Tam Bu Ani Bekleyeli.

Kizlar 2.aşilamamdi.18 şubatta Yaptirdim.bugün 31.gün Ve Evde Test Yaptim çift çizgi çikti.inanamadim.şu An çok Mutluyum Ve Hiçkira Hiçkira Ağliyorum.gittim Ve Kan Testi Verdim Sonuç Yarin Belli Olacak.inşallah Pozitif çikar Kandada.kizlar Bana Dua Edin.allahim Inşallah Hevesimi Kursağimda Birsakmaz.ve Tüm Isteyenlere De Nasip Eder.2 Sene Oldu Tam Bu Ani Bekleyeli.

gülen hayırlı olsun, inşallah kan testinde de olumlu sonucu alırsın ki öyle olacak eminim. Allah sağ salim kucağına da almyı nasip eder inşallah. :nazar::nazar::teytey::teytey:

canım çoks evindim şükürle rolsunnnnnnnnnnn harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnn oh beeeeeeeeeeeee :teytey: inşaallah saglıkla kucagına al................................

canım insallah allah gönlüne göre verir ve yakında koca göbekli hamiş olursun

:teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance:
Süpersin Gülencim yaaaaaaaaaaaaaaaa
harika bir haber bu.
Baya da geçmiş hadi Allah kucağına almayı nasip etsin aman çok çok dikkat et yorma sakın kendini.Bundan sonra herşeyi eşin yapsın.
:nazar:a.s.

hepiniz sağolun kızlar.kesin değil ama inşallah allahım yüzümüzü güldürür.benim rahim kanallarım normale göre çok uzunmuş bu yüzden dış gebelikten korkuyorum
inşallah değildir.allahım hepimizin gönlünün muradını versin.

hepiniz sağolun kızlar.kesin değil ama inşallah allahım yüzümüzü güldürür.benim rahim kanallarım normale göre çok uzunmuş bu yüzden dış gebelikten korkuyorum
inşallah değildir.allahım hepimizin gönlünün muradını versin.

Öyle şeyleri asla düşünmek yok tamam mı.

Alacaksın inşallah hayrılısıyla kucağına.

ayyyyyyyyy n eguzel yaw bugunlerde hamıs haberı alıyoruz hep devamı gelır ınşallah cok sevındım Allah kucagına almayı nasıp etsın

canlarım benim allahım hepimizin dualarını kabul eylesin.kucaklarımızı boş bırakmasın.

gulencim cokk sevindim bisey sormak istiyorum sende implantasyon kanamasi oldumu???

Ya kızlar bu Mart ayında sahiden bi keramet var heralde, sadece kedilere mahsus bi ay değil demekki bu Mart :roflol:
:nazar::nazar:Maşallah maşallah hamiş doldu ortalık,
Gülencim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, darısı başımıza, dam'a mı çıksam, çatıyamı çıksam yahu

Ya kızlar bu Mart ayında sahiden bi keramet var heralde, sadece kedilere mahsus bi ay değil demekki bu Mart :roflol:
:nazar::nazar:Maşallah maşallah hamiş doldu ortalık,
Gülencim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, darısı başımıza, dam'a mı çıksam, çatıyamı çıksam yahu

:roflol::roflol:
Değerlendirin bence bu ayı mutlaka a.s

gulencim cokk sevindim bisey sormak istiyorum sende implantasyon kanamasi oldumu???

hepinizede teşekkür ederim.allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.MEHAYCIM hiç kanama falan gelmedi.göğsümde sadece mavi bir damar belirdi.başka belirtide yok zaten.inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay.

canım hayırlı olsun 31.gun dıyorsun bence yaptıgın test dogrudurozaman çok sevındım allahım bızede nasıp eder ıhsallah bu duyguyu

canım hayırlı olsunnnnn allahım kucagınada almayı nasip eder inşaallah bizede dua edin emi

Maşallah çok bereketli bir aymış.Gözün aydın idrarda pozitif çıktıysa kanda kesin pozitif çıkacktır.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

Back
X