• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benimmm!!Seni çok çok ama çok tebrik ediyorum!Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin işaallahh...:emir_bebek:
Kendine çok dikkat et artıkım:) Sakın ikiz filan olmasın seninkiler :uhm: Valla ne güzel birdaha uğraşmak zorunda kalmazsın:teytey:

kuzum evet ben o gülenim işte.bebeğim olmuyor diye ağlayan,seni soru yağmuruna tutan.allahım bu mucizeyi bana da yaşattı.hep beraber sevinç ve üzüntülerimizi paylaştık.iyiki bu site var ve sizleri tanıdım.ayy bide ikiz oluyor mu kızlar.bir görsem kalp atışlarını da.çoook mutluyum haykırmak istiyorum.

canım hayırlı olsun...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

ay bu aralar ne güzel hep hamiş haberleri alıyoruz.... allah bilerde nasip etsin inşallah...

:nazar:tebrikler rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhattli.çok sevindim darı isteyen herkesin ve benim başıma dualarını esirgeme :teytey::dance:

tebrik ederim canım listede hamişlerin yanına yazdım ama tebrik etmemiştim ne ayıp kusura bakma rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin dualarını bekliyoruz

Kizlar Bende 1 Martta 2.aşilamami Yaptirdim.tahlili Cumartesi Yaptiricam.ama Sanki Bugün Karnim Adet Olucakmişim Gibi Ağrimaya Başliyor.tutmuş Olsa Bile (keşke..) Böyle Olurmu Acaba.bilen Varmi?

tebrikleeeeer.çok sevindim.Allahım kucağına almayı da nasip etsin.sağlıkla büyütürsün inşallah....

tebrik ederim canım, Allah sağlıklı uzun bir ömür versin. Allah bu mutluluğu isteyen herkeze taddırsın inşallah.

Back
X