Kızlar hamileyim ama çok karışık durum yardımcı olabilirmisiniz :/

Canım bildiğim kadarıyla değerle haftanın Cok bi önemi yok çünkü benim degerim ilk öğrendiğimde 419 du 4 haftalik dediler ama arkadaşımın 216 di onada 4 haftalik dediler kuzenime sordum 800 lerdeydi onada 4 haftalik demişlerdi
800 hatta biraz ustu degere kadar 4 haftalik olabilir. Testte normal degerler yaziyor aralik biraz genis. Genelde sat a gore hesaplaniyor zaten

Merhabalar. adet günüme 5 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg oranı 26.30 çıktı şu an adetime üç gün kaldı ve belimde ağrılar başladı. adete yakın beta değeri yükselir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar. adet günüme 5 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg oranı 26.30 çıktı şu an adetime üç gün kaldı ve belimde ağrılar başladı. adete yakın beta değeri yükselir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayırlısı olsun cnm bebişin 2 günde bir tekrarlicksın Testi yükselişe geçicek regl dönemi belirtileri ile aynıymış hamilelk belirtileri merak etme

Kasım 15 yani salı günü adet olcaktım olmayınca o gün gebelik testi yaptım silik çıktı.. Bende doktora gittim hcg test yaptırdım çarşamba yani bir gün sonra HCG 11 idi sonra bende hastaneye gittim cuma günü yani iki gün sonra bana kan tahlili yaptılar HCG 58 idi ama torba bebek gözükmedi.. Şimdi ben en son 15.10 adet olmuştum internet hesaplamama göre ben 5 haftalık hamileyim ama hcg düşük değilmi ya nebilim geç mi döllenme olmuş olabilir kafam çok karıştı benim hastaneye soruyorum nekadarlık bişi demedi bana daha çok yeni dedi.. Lütfen yardımcı olun :/
Canim hic telaslanma. Ben ilk gittigimde ultrasonda visey var ama yok gibi dedi... dis gebelikten girdi kimyasaldan cikti... yok öyleyse eritmemiz lazimda tehlikeli olurda falan bi ton korkuttu esimi ve beni.. tabii beraberinde bi ton kafa karisikligi.. sonra vajinadan bakti... sonuc, kesin 20-21 günlük bi gebelik. Cok yeni oldugu icin ultrasonda velli olmamis.
Gec döllenme benimki. Simdi hamd olsun 13. Hafta olduk ve maasallah cok iyiyiz.

Seninkide öyledir merak etme icini ferah tut :)

Canim hic telaslanma. Ben ilk gittigimde ultrasonda visey var ama yok gibi dedi... dis gebelikten girdi kimyasaldan cikti... yok öyleyse eritmemiz lazimda tehlikeli olurda falan bi ton korkuttu esimi ve beni.. tabii beraberinde bi ton kafa karisikligi.. sonra vajinadan bakti... sonuc, kesin 20-21 günlük bi gebelik. Cok yeni oldugu icin ultrasonda velli olmamis.
Gec döllenme benimki. Simdi hamd olsun 13. Hafta olduk ve maasallah cok iyiyiz.

Seninkide öyledir merak etme icini ferah tut :)
Cok sevindim senin adina rabbim hep iyi etsin.. Bende anliyamadim inan cok celisgiki konusuyorlar biraeyden anlamiyorlar :/

Cok sevindim senin adina rabbim hep iyi etsin.. Bende anliyamadim inan cok celisgiki konusuyorlar biraeyden anlamiyorlar :/
Evet canim :) ben izine gitmeden 2 gün önce doktora gittim isvicrede. Idrar kan testi yapti negatif dedi.
Izinde hamile oldugunu ögrendim iste. Meger vurda 2 haftalikmisim :D

Merhaba canim, evet seni anlayabiliyorum. İnan tam anlamıyla ilgilenmiyorlar salıveriyorlar iyiki gitmissin özele.. Benimde beklemekten başka çatem yok artık umarım olması gerektiği gibidir :/
Umarim cnm insallah sen kalbini ferah tut allah yanindq olur.

Kasım 15 yani salı günü adet olcaktım olmayınca o gün gebelik testi yaptım silik çıktı.. Bende doktora gittim hcg test yaptırdım çarşamba yani bir gün sonra HCG 11 idi sonra bende hastaneye gittim cuma günü yani iki gün sonra bana kan tahlili yaptılar HCG 58 idi ama torba bebek gözükmedi.. Şimdi ben en son 15.10 adet olmuştum internet hesaplamama göre ben 5 haftalık hamileyim ama hcg düşük değilmi ya nebilim geç mi döllenme olmuş olabilir kafam çok karıştı benim hastaneye soruyorum nekadarlık bişi demedi bana daha çok yeni dedi.. Lütfen yardımcı olun :/
Ayni sey benimde basima geldi 26 Eylul son adet tarihimdi. 28 Ekim beta yaptirdim 39,39 çıktı 10 günlüktü gec döllenmeden dolayi imiş şimdi 6+4 insaalah rabbim herkese nasip.eder ☺

Bana dediği tek şey hiçbişey gözükmüyor sadece karnında bişi var 2 mm dedi ama bebek mi bunun icin biraz hayal gücün yüksek olması gerek dedi bi kac hafta sonra doktora git baktır dedi magnesium bide bu folik asit al dedi. Sonra kaç haftalık dediğimde ise haftalık bişey yok bi kaç gün dedi.. Ben bişi anlamadım :KK43:
Saclamis doktorda bence bekleme sen bska kadin dguma git canm icin rahat eder byle telasli stres de etkiliyo yeni gebelikse progestan veriyorlr düşük onleyici kullanrsn iyi bi kontrol sart

Hadi yaa.. Demi korkutma ile kalmıyorlar sorularını cevapsız bırakıyorlar. şimdi böyle beklemek bana ağır geliyor korkuyorum yani 5 haftalık olamaz diyorum değer çok düşük ama belki geç döllenmedir haklısın artık sabretmekden başka çarem yok :KK43: :KK43:
yaşadııklarımın aynısını yaşıyosun cnm benimde sat 15 ekim vr ilk hcg değerim 38 ertesi gün 68 ve bugün gidicez bugünkü değere göre yorumlıcak dr Allah büyüktür..paylaşırım seninle öğrendkten sonra inşallah güzel haber alırızda:anneadayı::KK200:

Bhcg degeri normalde iki kat artarak artiyor gunluk. Cok erken bakmissin . Topic sahibi gibi dra gitsen kese gozukmez . Ne zaman yaptin testi. Bir kac gin sonra yaptir istersen biraz bekle. Oyle git dra

Bana dediği tek şey hiçbişey gözükmüyor sadece karnında bişi var 2 mm dedi ama bebek mi bunun icin biraz hayal gücün yüksek olması gerek dedi bi kac hafta sonra doktora git baktır dedi magnesium bide bu folik asit al dedi. Sonra kaç haftalık dediğimde ise haftalık bişey yok bi kaç gün dedi.. Ben bişi anlamadım :KK43:
hayal gücünün kuvvetli olması demek ne demektir yaaa :/

Keseyi gormek icin cok erken daha. benim beta hch 1000lerdeydi daha kese gozukmemisti. en az 2 hafta beklemen lazim. ayrica sata gore ultrason geriden gelebilir. ilerleyen haftalarda yetisiyor.

evet beklemesi biraz zor ama bekle adet gunun geçsin 10 gun sonra git ve kanda baktır ,

ama lurfen adam gibi bir dr git ,

Back
X