Kızlar hamileyim ama

vivan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
220
26
123
değerlerim çok yüksek perşembe günü yaptırdığımda 1995 çıktı bugün bir daha yaptırdım 6175 çıktı 5 haftalık daha doktora gitmedim sizce ikiz olabilir mi?

Olma ihtimali var canım, burda böyle örneklerle çok karşılaştık gönlüne göre olsun, sağlıkla kucağına al umarım doktor kontrolünüde ihmal etme :)

İlk betam265 cikmişti gecikmemin 3cu gunu 1 hafta sonra yaptirdigimda 12320 cikti ikiz annesi olmayi cok istiyorum 7+5 gunluk hamileyim

Cevap verdiğiniz için teşekkürler gittik Dr a ve tek kese dedi kalbini iki hafta sonra inşallah ama bende bi korku sanki birsey ters gidecek gibi Rabbim korusun

Cevap verdiğiniz için teşekkürler gittik Dr a ve tek kese dedi kalbini iki hafta sonra inşallah ama bende bi korku sanki birsey ters gidecek gibi Rabbim korusun
Gebeligin basında o korku oluyo kendini motive et hersey cok guzel olcak sağlıklı olcak diye duşun rahatlat kedini ki bebeğinde sağlıkla gelissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…