Kızlar hamileyim galibaa

Ya resmen neyden anladım göbek deliğmden normalde dışa doğrudur içe girmiş bildiğin ve altından kahve rengi çizgi aşağı doğru

Amin kızlar insalah en yakın zamanda sizde yaşarsınız bu duyguyu çok mutluyum ya düşük yaşadım bir kimyasal onlardan sonra çok üzülmüştüm

hayırlısı ile bu kez bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım

Buda testlerim kızlar iki tane almıştım birinde çıkar digerindede denerim diye hemen saniyesinde çift çizgi cıktı

işte hayalimdeki çizgi :))
Darısı başına bende çok bekledim bu çizgiyi inanamıyorum hala ya yumurtlama günlerini boş bırakmamak çok önemliymiş bunu anladım ve ayakları yukarı dikmek direk ilişkiden sonra ve üstüne uyumak hiç kalkmadan

adetim biter bitmez başladık zaten :) yumurtlama günü bir olmuyor herkeste

adetim biter bitmez başladık zaten :) yumurtlama günü bir olmuyor herkeste
Ben 29 günde bir adet olurum ve takvim uygulaması var ondan bakarak değerlendirdim sadece o günleri ondan hariç ilişki hiç olmadi 20 temmuz da başladım yumurtlamaya 3 gün kala 23 de yumurtlama günüydü ve ondan 2 gün sonra iki kez daha ilişki oldu hangi gün oldu bilmiyorum artık birde rüyam çok etkiledi beni o yüzden uaoti m test yoksa daha 3 gün var adetime çok düzenlidir hiç şaşmaz günler

uygulamayı ben de yüklemiştim canım şuan dediğine göre dogurgan zaman 7 sinde başlıyor

uygulamayı ben de yüklemiştim canım şuan dediğine göre dogurgan zaman 7 sinde başlıyor
Mutlaka dene bunu arkadaşlarım ve kuzenlerimde kullanıyordu hepsinin çocukları var onlar bana tavsiye etmişti gerçekten düşük ve kimyasaldada o günleri denemiştim olmuştu

Hayırlı olsun :))) 4 gün sonra kan verirsin betanı not edersin. Ardından 4 gün sonra yine kan verirsin betana baktırırsın. 1 hafta daha bekleyip ultrasona girersin.

Hayırlı olsun :))) 4 gün sonra kan verirsin betanı not edersin. Ardından 4 gün sonra yine kan verirsin betana baktırırsın. 1 hafta daha bekleyip ultrasona girersin.
Çok tessekkür ederim verdiğin bilgiler için allah razı olsun 2 günde bir mi yapsam 4 günde bir mi bilemedim adet günüm cumartesi günü adet tarihim 3 gün var o günden sonra mi yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…