Kızlar hamileyim kızamıkçık negatif çıkmış bu kötü birsey mi daha doktor görmedi ama e nabızda anormal olarak çıkıyo

Sinem demir2

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
44
13
8
28
Kızlar hamileyim kızamıkçık negatif çıkmış bu kötü birsey mi daha doktor görmedi ama e nabızda anormal olarak çıkıyo korkuyorum

Negatif demek yok demek. Yani kızamıkçık yok. E nabızda nasıl anormal olarak çıkıyor ki?

Canım kızamıkçıga bağışıklığın yokmuş anladığım kadarıyla. Daha önce kızamıkçık virüsünü almamışsın, kızamıkçık olmamışsın. Bu da virusle karşılaşırsan olabilirsin anlamına gelir. Gebelikte dikkat etmelisin o yüzden. Yine de doktordan net ve doğru şeyler duyarsın.

Ya çok teşekkür ederim geçirmedim galiba aşısını olmuş olabilirim küçükken teşekkürler pazartesi gidicem inşallah
Rica ederim telaş yapma lütfen. Bu tahlili yapmalarının bir sebebi vardır, belki tekrar aşı yaptirmani isterler ya da korunman için başka bir ilaç olabilir.
Sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum sana. Sen ve minik bebeğin, Allaha emanet olun.

Kızlar hamileyim kızamıkçık negatif çıkmış bu kötü birsey mi daha doktor görmedi ama e nabızda anormal olarak çıkıyo korkuyorum
Onceden kizamikcik gecirmemissin vucutta mikrobu yok dolayisiyla bagisikliginda yok demek diye tahmin ediyorum banada doktorum gecirmedigimi ve dikkatli olmami soylemisti. Gebelikte kizamikciga yakalanmak tehlikeli olabiliyor. Asisi var fakat gebe iken yapilamiyor. Aile hekimim oyle bir salgin olmadigini cok endiselenmememi soylemisti. Sen yinede hasta cocuklara karsi dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…