kızlar hamileyim lütfen içimi rahatlatacak birseyler söyleyin

Cennetim13

Bebe
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
299
129
18
mrb kızlar 5 haftalik hamileyim ama dün Dr kesenin küçük kaldığıni söyledi haftaya kadar bebeğin kalbi atması gerektiğini söyledi ve ben her gün kahverengi leke görüyorum düşük tehlikem var ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum aklım dan hiç çıkmıyor

İnşallah atar canım üzülme pozitif ol belkide geç döllenme dir bende yaşadım başlarda biliyorum çok zor ama Allah ne derse o olur sen yeterki pozitif ol dua et

mrb kızlar 5 haftalik hamileyim ama dün Dr kesenin küçük kaldığıni söyledi haftaya kadar bebeğin kalbi atması gerektiğini söyledi ve ben her gün kahverengi leke görüyorum düşük tehlikem var ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum aklım dan hiç çıkmıyor
Kaç mm ölçtü keseyi benim 5 haftalık 8 mm di belki kanamadan gelişmemiştir

canm Allah tan hayırlısını dile her zaman,inşallah sen de bebeğinde sağlıklı olursunuz dua edeceğim
ama her şeyin hayırlısı
olumsuz bir şey olursa da üzülme diyemem tabi üzüleceksn ama her şey Allah tan

Malesef bazilari boyle gebelik geciriyor. İnsAllah lekeleriniz kesilir ve bebginiz saglicakla dunyaya gelir

canm Allah tan hayırlısını dile her zaman,inşallah sen de bebeğinde sağlıklı olursunuz dua edeceğim
ama her şeyin hayırlısı
olumsuz bir şey olursa da üzülme diyemem tabi üzüleceksn ama her şey Allah tan
cok sagol cnmmm allah hepinizden razı olsun iki buçuk senedir bekliyorDuk ve bu ay tedaviye başlayacaktim tedaviye gerek kalmadan bu ay hamile kaldım allahın işi işte inşallah birsey olmaz bebeğime hayırlısı ile doğururm onu inşallah

Çok isterim sağlıklı gebeliğiniz olsun.. Benim 6. Haftadan beri kanamam (lekelenmem) var. Şimdi 20 haftalığım. hala devam ediyor ben de endişeliyim.. Ama elden kurallara uymaktan dua etmekten başka bişi gelmiyor..

Çok isterim sağlıklı gebeliğiniz olsun.. Benim 6. Haftadan beri kanamam (lekelenmem) var. Şimdi 20 haftalığım. hala devam ediyor ben de endişeliyim.. Ama elden kurallara uymaktan dua etmekten başka bişi gelmiyor..
rabbim sana da sağlıklı bir şekilde bebeğini Kucağna almayi nasip etsin inşallah hepimız e çok korkuyorum bende ama seninde dediğin gibi dua etmekten başka . . elden birsey gelmiyor

rabbim sana da sağlıklı bir şekilde bebeğini Kucağna almayi nasip etsin inşallah hepimız e çok korkuyorum bende ama seninde dediğin gibi dua etmekten başka . . elden birsey gelmiyor
Doktorun sölemiştir muhtemelen ama ben de söleyim. eşinle bi süre kanka olacaksınız. ağır kaldırmıcaksın yukarı doğru uzanmıcaksın. Çok sıcak suda yıkanmıcaksın. bitki çaylarının bir çoğu yasak ama bence hiç içme... bildiklerim bu kadar.. Kendini yormucaksın yani. Ve bence ağda yaptrma kasılmamış olursun

Kim ne derse desin omur verildiyse yasayacak.duani bol tut. Elinden geleni yap kendine iyi bak. Dikkatli ol yeter.
Kimyasal gebelik gecrdgm ay 2 dr da cok negatif konusmustu. Degerm negatif neden boyle yapiyolar diye cok kzmstm. İyiki oyle yapmslar kendimi frenlememe ragmen cok buyuk uzuntu yasadm. İnsallah kaybetmezsn insallah tutunur sana. Ama doktorlar hc pozitif konusmaz.
Smdi kalp atislarini beklyceksn sanrm ama 8 haftayken duyan bile var. Sabirla beklemek lazm

Kuzum sana şöyle söyleyeyim. Ben 5+1 de ultrasonda 4+2 ydim. Ve doktorum asla gelişmesi geri gibi bi laf etmedi ve ondan sonraki 3 gün içinde 6 günlük büyüyerek olması gereken şekle ulaştı yani aradaki farkı kapatıyor bebiş merak etme. Dr söylediklerine çok kulak asma hatta tatlı dilli biri değilse değiştir çünkü bu süreçte pozitif insan arıyor insan. Bak şimdi bana da öyle demiş olsa bir sürü stres yapardım halbuki çok rahatım ve bebişi de kalp atışını da gördük herşey güzel ve de bırak kahve lekeyi benim bildiğin kanamam oldu iğne yaptılar geçti ve 1 hafta kahve geldi ama Bebek iyiyse gerisi önemli olmuyor rahat ol:KK54:

Kuzum sana şöyle söyleyeyim. Ben 5+1 de ultrasonda 4+2 ydim. Ve doktorum asla gelişmesi geri gibi bi laf etmedi ve ondan sonraki 3 gün içinde 6 günlük büyüyerek olması gereken şekle ulaştı yani aradaki farkı kapatıyor bebiş merak etme. Dr söylediklerine çok kulak asma hatta tatlı dilli biri değilse değiştir çünkü bu süreçte pozitif insan arıyor insan. Bak şimdi bana da öyle demiş olsa bir sürü stres yapardım halbuki çok rahatım ve bebişi de kalp atışını da gördük herşey güzel ve de bırak kahve lekeyi benim bildiğin kanamam oldu iğne yaptılar geçti ve 1 hafta kahve geldi ama Bebek iyiyse gerisi önemli olmuyor rahat ol:KK54:
içimi öyle rahatlattınki cnm allah seni hiç bir zaman darda koymasın

birde canım bana iğne vermediler sadece progestan verdiler sence yeterli mi

birde canım bana iğne vermediler sadece progestan verdiler sence yeterli mi
Kanaman olmadığı için iğneye gerek duymamıştır. Bana da progestan vermişti kahve rengi leke gelirse kullan diye bikaç kere kullandım gelmedi zaten sonra leke bıraktım ben de..yeterli olur merak etme :anneadayı:

Back
X