kızlar hamileyim lütfen içimi rahatlatacak birseyler söyleyin

Canım ben 7. Haftada duydum kalp atışını ondan öncesinde doktor herşey normal dedi. Arkadaşım 8 de hatta 9 a girerken duymus.kasma kendini dua et allahin izniyle sağlıkla duyarsın inşallah.ayrica ablam 3ay boyunca bildiğin adet gibi kanamasi oluyodu hep uzandı yemeklerini ben yaptım.ayaklarini yukarı kaldır uzan dinlen.suan ablamin kızı bıcır bıcır maşallah okula gidiyo:-) cesaretli ol dua et bende ederim allahım Hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Bu arada sende bana dua et olur mu 10 haftam kaldı kolay bi şekilde sağlıkla hayirlisiyla kucagima alayim yavrumu
canm bu dönemde ilişkiye girmem tehlikeli mii

Canım ben 7. Haftada duydum kalp atışını ondan öncesinde doktor herşey normal dedi. Arkadaşım 8 de hatta 9 a girerken duymus.kasma kendini dua et allahin izniyle sağlıkla duyarsın inşallah.ayrica ablam 3ay boyunca bildiğin adet gibi kanamasi oluyodu hep uzandı yemeklerini ben yaptım.ayaklarini yukarı kaldır uzan dinlen.suan ablamin kızı bıcır bıcır maşallah okula gidiyo:-) cesaretli ol dua et bende ederim allahım Hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Bu arada sende bana dua et olur mu 10 haftam kaldı kolay bi şekilde sağlıkla hayirlisiyla kucagima alayim yavrumu
canm bu dönemde ilişkiye girmem tehlikeli mii

Ayy canım rabbim kolaylik versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın hayırlı bir evlat olur inşallah . .
Allah razı olsun cnm sende tez zamanda duy bebisinin kalp atışını inşallah bizede yaz.stres yapma sakin bu yazdiklarimizi okuduysan rahatla biraz

kızlar bu dönemde ilişkiye girmek tehlikeli mi[/QUOTEcanim bence ilişkiye bi müddet ara verin en azından herşey normal e donsun doktoruna sor risk yoksa dikkatli bi şekilde devam edin.ben hep soruyodum doktora bi risk yok diyodu ama yine de çok dikkat etmeye calisiyorm.zaten bu aralar kanka olduk:-)bebis sağlıklı olsun iyi olsun da önemli değil:-)

Canlar kanamam hala devam ediyor
Bol bol dua et ya mübdi ya Allah diye ve ya şafi ya Allah diye benimde kesem kanıyordu doktor herşeye hazırlıklı ol demişti. Bu sırada bir yazı okudum kocan elini karnına ve bir elini alnına koyup dilek diliyor Allah ım çocuğumu bize bağışla erkek olursa adını Muhammed koyacağım diye ben yaptım yanında bir isim daha koyacağım istersen sende yap. Rabbim sağlık versin minik kuzuna

Canım Allah minigini sana bagislasin inşallah .stres yapma uzan dinlen hep.ablaminda 3 ay filan kanaması oldu ama çok şükur atlattı kizi maşallah şimdi kocaman oldu.allahim şifa versin safi ismiyle inşallah

Kızlar reglim normalde 7 gün sürerdi bu ay 3 gün sürdü ve kasıklarımda bi gidiklama az da olsa seyrelme ve belimde hafif ağrı var karnımda şişlik var kafam çok karıştı 15 gün önce kan testi yaptırdım sonuç gebelik yoktu zaman gecsin diye bekliyorum iyi sonuç almak için burdan size sormak istedim

mrb kızlar 5 haftalik hamileyim ama dün Dr kesenin küçük kaldığıni söyledi haftaya kadar bebeğin kalbi atması gerektiğini söyledi ve ben her gün kahverengi leke görüyorum düşük tehlikem var ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum aklım dan hiç çıkmıyor
Geçmiş olsun canım dua et dinlen strese girme
mrb kızlar 5 haftalik hamileyim ama dün Dr kesenin küçük kaldığıni söyledi haftaya kadar bebeğin kalbi atması gerektiğini söyledi ve ben her gün kahverengi leke görüyorum düşük tehlikem var ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum aklım dan hiç çıkmıyor
Geçmiş olsun içini ferah tut canım hayırlısı olsun sen stres yapma genelde ilk ayda leke oluyor

Canım benim 1 aylık olması gerekirken ilk öğrendiğimde 10 gunluktu ve adetime gore hamileligim geriden geliyodu şimdi arayi kapattık dua et elinden başka bişey gelmez..bu normal durum geç yumurtlaman olmuştur ..Bana doktor çok küçük normal degil dedi bende pcos olduğunu deyince öyleyse çok normal dedi.

Benmde adetimde gecikme oldu test yaptm ama negatif cikti bendende kahverengi leke geliyo korkma cnim. Arkadasiminda ayni sey basina geld itutunma lekesi oluyomus odur buyuk ihtimalle

Selam kizlar bana yardimci olun kasiklaeimda agri var. tansiyonum dusuyo. basim agri adetime 4 gun var hamile olma sansim varmi
20161203_231114.webp

Kızlar bende bısey sorucam 8 haftalık hanıleyım dun anı bır hareket yaptım karnımda agrıms ızım bıseyım olmadı ama aklım takıldı acaba bebege bısy olmusnudur dıye dunden berı sankı bebege bısı oldu gıbı hıssedıyrm doktor randevum 1 hafta sonra sızede boyle oluyormu kanamam fln yok ama ztn ben progestan kullanıyrm lekelenmem oldugu ıcın doktorum kullan dedı bebege bısey olmussa kanamayı progestan engellıyordur dıye korkuyrm.

Back
X