Kızlar hamileyim nolur yardımcı olun korkuyorum

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
262
44
13
21
6 buçuk haftalık hamileyim her sabah uyanınca adet olcakmışım gibi sancım oluyo akşama doğru biraz azalıyor doktora, sordum tahmin genişliyor olabilir ondan ağrı olabilir dedi kanama oldu mu hiç dedi hayır dedim tekrar olursa acile gel bakarıs dedi sizde hiç böyle oluyo muydu kızlar

6 buçuk haftalık hamileyim her sabah uyanınca adet olcakmışım gibi sancım oluyo akşama doğru biraz azalıyor doktora, sordum tahmin genişliyor olabilir ondan ağrı olabilir dedi kanama oldu mu hiç dedi hayır dedim tekrar olursa acile gel bakarıs dedi sizde hiç böyle oluyo muydu kızlar
Canım ilk başlarda ağrıması çok normal bebek kendisi için yer genisletmeye çalışıyor ondan dolayı korkma

bence normal kasık ağrısı şuan 21 haftalığım hala oluyo bende ama için rahatlayacaksa git tabi

Cevabın için Allâh razı olsun canım biraz olsun rahatladım ilk gebeliğim biraz korkuyorum 🙏
Ben ilk gebeligimde sizin gibi aşırı korkuyordum inanirmisiniz hatta bir aya kadar hep test yapıyordum bakıyordum çizgi varmı veya devam ediyor mu ilk hamilleik de insan çok tecrübesiz ve korkuyor şuan inslalah ikinciyi düşünüyoruz hayırlısıyla nasip olur

Evet dönem dönem böyle olacak sancılar gayet normal

Ben ilk gebeligimde sizin gibi aşırı korkuyordum inanirmisiniz hatta bir aya kadar hep test yapıyordum bakıyordum çizgi varmı veya devam ediyor mu ilk hamilleik de insan çok tecrübesiz ve korkuyor şuan inslalah ikinciyi düşünüyoruz hayırlısıyla nasip olur
Sizin ilk gebeliğinizde de böyle adet sancısı oldumu her sabah oluyo özellikte 6 haftalık olduktan sonra akşama doğru biraz ağrısı geçiyo gaz karın ağrısı ne biliyim korkuyorum ya canım,

Bende şu an aynı durumdayım ağrılarım hala oluyor özellikle kustukça ona bişey oluyo mu acaba diyorum ama bunlar normal süreçlermiş

Benim de midem bulanıyor ama en çok beni korkutan bu adet sancısı gibi, ağrımın olması
Adet ağrısı bel ağrısı hepsi mevcut bende de, kusunca istemsiz karnımı falan kasıyorum elimde değil korkutan o beni ama doktorum normal diyor o yüzden o ağrılara kanama olmadıkça takılmayın bence

Bende 9 haftalık hamileyim 6. Haftadan sonra geçti bende de vardı öyle ağrılar merak etmeyin ☺️

hafif regl sancıları normal. bende 6.haftaya kadar olmustu. ama siddetli sancı olursa veya kanama olursa hemen doktora gidin.

ben gebeliğimde 6. ve 10.haftalarda kanama yasadım. 10.haftada 2 gün süren hafif sancım olmustu. doktorum ne olur ne olmaz diye düsük önleyici vermisti. siz de doktorunuzla görüsün. eğer bebek iyiyse ve kanamanız yoksa cok da endişelenmeyin ama 🥰 benim kanamam oldu ama bebeğin kalp atısı hep iyiydi ve rahimde kanama hiç görülmedi..

hafif regl sancıları normal. bende 6.haftaya kadar olmustu. ama siddetli sancı olursa veya kanama olursa hemen doktora gidin.

ben gebeliğimde 6. ve 10.haftalarda kanama yasadım. 10.haftada 2 gün süren hafif sancım olmustu. doktorum ne olur ne olmaz diye düsük önleyici vermisti. siz de doktorunuzla görüsün. eğer bebek iyiyse ve kanamanız yoksa cok da endişelenmeyin ama 🥰 benim kanamam oldu ama bebeğin kalp atısı hep iyiydi ve rahimde kanama hiç görülmedi..
Haklısın canım doktorum banada kanama olmadıysa sorun yok dedi ama, benim ilk gebeliğim olduğu için biraz korkuyorum

Back
X