Canım ilk başlarda ağrıması çok normal bebek kendisi için yer genisletmeye çalışıyor ondan dolayı korkma6 buçuk haftalık hamileyim her sabah uyanınca adet olcakmışım gibi sancım oluyo akşama doğru biraz azalıyor doktora, sordum tahmin genişliyor olabilir ondan ağrı olabilir dedi kanama oldu mu hiç dedi hayır dedim tekrar olursa acile gel bakarıs dedi sizde hiç böyle oluyo muydu kızlar
bence normal kasık ağrısı şuan 21 haftalığım hala oluyo bende ama için rahatlayacaksa git tabi6 buçuk haftalık hamileyim her sabah uyanınca adet olcakmışım gibi sancım oluyo akşama doğru biraz azalıyor doktora, sordum tahmin genişliyor olabilir ondan ağrı olabilir dedi kanama oldu mu hiç dedi hayır dedim tekrar olursa acile gel bakarıs dedi sizde hiç böyle oluyo muydu kızlar
Canım ilk başlarda ağrıması çok normal bebek kendisi için yer genisletmeye çalışıyor ondan dolayı korkma
bence normal kasık ağrısı şuan 21 haftalığım hala oluyo bende ama için rahatlayacaksa git tabi
Cevabın için Allâh razı olsun canım biraz olsun rahatladım ilk gebeliğim biraz korkuyorumCanım ilk başlarda ağrıması çok normal bebek kendisi için yer genisletmeye çalışıyor ondan dolayı korkma
evet bazı zamanlar öyle oluyor normal bence korkma zaten kötü bir şey olsa kanama da olur beraberindeAdet olcakmışsınız gibi mi ağrı oluyo sizde de
Haklısın canımevet bazı zamanlar öyle oluyor normal bence korkma zaten kötü bir şey olsa kanama da olur beraberinde
Ben ilk gebeligimde sizin gibi aşırı korkuyordum inanirmisiniz hatta bir aya kadar hep test yapıyordum bakıyordum çizgi varmı veya devam ediyor mu ilk hamilleik de insan çok tecrübesiz ve korkuyor şuan inslalah ikinciyi düşünüyoruz hayırlısıyla nasip olurCevabın için Allâh razı olsun canım biraz olsun rahatladım ilk gebeliğim biraz korkuyorum
Evet dönem dönem böyle olacak sancılar gayet normal6 buçuk haftalık hamileyim her sabah uyanınca adet olcakmışım gibi sancım oluyo akşama doğru biraz azalıyor doktora, sordum tahmin genişliyor olabilir ondan ağrı olabilir dedi kanama oldu mu hiç dedi hayır dedim tekrar olursa acile gel bakarıs dedi sizde hiç böyle oluyo muydu kızlar
Sizin ilk gebeliğinizde de böyle adet sancısı oldumu her sabah oluyo özellikte 6 haftalık olduktan sonra akşama doğru biraz ağrısı geçiyo gaz karın ağrısı ne biliyim korkuyorum ya canım,Ben ilk gebeligimde sizin gibi aşırı korkuyordum inanirmisiniz hatta bir aya kadar hep test yapıyordum bakıyordum çizgi varmı veya devam ediyor mu ilk hamilleik de insan çok tecrübesiz ve korkuyor şuan inslalah ikinciyi düşünüyoruz hayırlısıyla nasip olur
Anladım canım sağolEvet dönem dönem böyle olacak sancılar gayet normal
Benim de midem bulanıyor ama en çok beni korkutan bu adet sancısı gibi, ağrımın olmasıBende şu an aynı durumdayım ağrılarım hala oluyor özellikle kustukça ona bişey oluyo mu acaba diyorum ama bunlar normal süreçlermiş
Adet ağrısı bel ağrısı hepsi mevcut bende de, kusunca istemsiz karnımı falan kasıyorum elimde değil korkutan o beni ama doktorum normal diyor o yüzden o ağrılara kanama olmadıkça takılmayın benceBenim de midem bulanıyor ama en çok beni korkutan bu adet sancısı gibi, ağrımın olması
Tamam canım çok sağolAdet ağrısı bel ağrısı hepsi mevcut bende de, kusunca istemsiz karnımı falan kasıyorum elimde değil korkutan o beni ama doktorum normal diyor o yüzden o ağrılara kanama olmadıkça takılmayın bence
Haklısın canım doktorum banada kanama olmadıysa sorun yok dedi ama, benim ilk gebeliğim olduğu için biraz korkuyorumhafif regl sancıları normal. bende 6.haftaya kadar olmustu. ama siddetli sancı olursa veya kanama olursa hemen doktora gidin.
ben gebeliğimde 6. ve 10.haftalarda kanama yasadım. 10.haftada 2 gün süren hafif sancım olmustu. doktorum ne olur ne olmaz diye düsük önleyici vermisti. siz de doktorunuzla görüsün. eğer bebek iyiyse ve kanamanız yoksa cok da endişelenmeyin amabenim kanamam oldu ama bebeğin kalp atısı hep iyiydi ve rahimde kanama hiç görülmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?