Kızlar 5+6 günlük hamileyim eşiminde benmde sigortam yok . Analık Hakkı varmış . Rapor çıkarıp iğneye başlamam gerek sigortayla raporla ilgli bilgisi olan varmı
Kızlar 5+6 günlük hamileyim eşiminde benmde sigortam yok . Analık Hakkı varmış . Rapor çıkarıp iğneye başlamam gerek sigortayla raporla ilgli bilgisi olan varmı
İşten çıkınca 90 gün sigorta geçerli ayrıca otomatik olarak genel sağlık sigortası tanımlanıyo ayda 150 mi ne yatırmanız gerekiyo. Benim işsiz kaldığım dönemlerde yapmış devlet de bekardım o zaman babam çalışmayan kız çocuğu olarak tanımladı da benş sildirdim borcumu. Yani sen sigorta hakkını kullansan da kullanmasan da genel sağlık sigortası primlerini ödeyeceksin biz ne desek boş sgk yı ara ver tc kimlik numaranı söyler ordaki memur.
Analık hakkı başka bi şey anne çalışıyosa doğum için çalışmadığı dönemin maaşını 4 ay devlet veriyo buna da analık hakkı deniyo benim bildiğim bu başka yok bildiğim.
Son olarak ihmal etme düşük ihtimalin yüksek en kötü aspirin iç kan sulandırmak için.
Ben sana anlatym canim napcagni devlette kadin dogumda çalıştim yasa hala devam ediyo diye biliyorum hastaneye gidiyosun kadin dogumda kayit alicagin yerdeki sekreterlerle konuş sigortam yok gebeyim gebelik ve analik halinden yararlanabiliyomusum de onlar sana kayıt verirler...sigortasi olmayan gebelerin ucretini vs devlet karşılıyor.
Ben sana anlatym canim napcagni devlette kadin dogumda çalıştim yasa hala devam ediyo diye biliyorum hastaneye gidiyosun kadin dogumda kayit alicagin yerdeki sekreterlerle konuş sigortam yok gebeyim gebelik ve analik halinden yararlanabiliyomusum de onlar sana kayıt verirler...sigortasi olmayan gebelerin ucretini vs devlet karşılıyor.
Hayir ucret talebi filan etmiyolar doguma kadar sadece yararlanabiliyosun dogum yapincada bebegin ilk muayenesini sanirim yine bu şekilde devlet karsılıyodu bu degiştimi şimdi emin degilim ama seninkini karşıliyor
Hemen git ilacina başlansin canim cok önemli biliyosundur aksi halde bebegin tehlikeye girer corasprinide eczaneden al 2 3 tl filan zaten başla hastaneye gidene kadar
Hemen git ilacina başlansin canim cok önemli biliyosundur aksi halde bebegin tehlikeye girer corasprinide eczaneden al 2 3 tl filan zaten başla hastaneye gidene kadar