Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hiç bilgim yok canım ama sağlık ocağı bilgi verir belki sana. Bebeğinde hayırlı olsunKızlar 5+6 günlük hamileyim eşiminde benmde sigortam yok . Analık Hakkı varmış . Rapor çıkarıp iğneye başlamam gerek sigortayla raporla ilgli bilgisi olan varmı
Amibenim hiç bilgim yok canım ama sağlık ocağı bilgi verir belki sana. Bebeğinde hayırlı olsun
amin kızlar çok saolun inşallah rabbin isteyen herkeze nasip etsinbenim hiç bilgim yok canım ama sağlık ocağı bilgi verir belki sana. Bebeğinde hayırlı olsun
Ben sana anlatym canim napcagni devlette kadin dogumda çalıştim yasa hala devam ediyo diye biliyorum hastaneye gidiyosun kadin dogumda kayit alicagin yerdeki sekreterlerle konuş sigortam yok gebeyim gebelik ve analik halinden yararlanabiliyomusum de onlar sana kayıt verirler...sigortasi olmayan gebelerin ucretini vs devlet karşılıyor.Kızlar 5+6 günlük hamileyim eşiminde benmde sigortam yok . Analık Hakkı varmış . Rapor çıkarıp iğneye başlamam gerek sigortayla raporla ilgli bilgisi olan varmı
Çok teşekkür ederim peki sonradan bu ücreti talep ediyolar mıBen sana anlatym canim napcagni devlette kadin dogumda çalıştim yasa hala devam ediyo diye biliyorum hastaneye gidiyosun kadin dogumda kayit alicagin yerdeki sekreterlerle konuş sigortam yok gebeyim gebelik ve analik halinden yararlanabiliyomusum de onlar sana kayıt verirler...sigortasi olmayan gebelerin ucretini vs devlet karşılıyor.
15 gün önce başladım inşallah bi sıkıntı olmadan yavruma kavuşurumHemen git ilacina başlansin canim cok önemli biliyosundur aksi halde bebegin tehlikeye girer corasprinide eczaneden al 2 3 tl filan zaten başla hastaneye gidene kadar
Iyi yapmişsin canm saglikla kucagina al inşallah.15 gün önce başladım inşallah bi sıkıntı olmadan yavruma kavuşurum
Amin Can'ım hepimiz inşallahIyi yapmişsin canm saglikla kucagina al inşallah.
Folic asit hangisini kullanıosunuzAmin Can'ım hepimiz inşallah