BaHHaR ağrılı başıma nebu garezz Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 937 0 96 39 İstanbul 9 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI #41 afferin kız sana ..olmuş:)))
acem_kizi Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2008 497 0 96 Bursa 9 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI #42 BaHHaR .!.: iyiyim canım benim...çoook iyiyim hamdolsun..bugün doktordaydım eşimden falan tahlil istemişti..süper çıktı sonuçlar.şimdi bekliyoruz bakalım doğal yollardan bebişimizi...Arkadaşlar bize devrediyor ..Şimdi anne olma sırası bizde İnşallah Genişletmek için tıkla... hadi testlere gozümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnn vakit kaybetme calışmalara devam boş durma klava:yersin kafana
BaHHaR .!.: iyiyim canım benim...çoook iyiyim hamdolsun..bugün doktordaydım eşimden falan tahlil istemişti..süper çıktı sonuçlar.şimdi bekliyoruz bakalım doğal yollardan bebişimizi...Arkadaşlar bize devrediyor ..Şimdi anne olma sırası bizde İnşallah Genişletmek için tıkla... hadi testlere gozümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnn vakit kaybetme calışmalara devam boş durma klava:yersin kafana
BaHHaR ağrılı başıma nebu garezz Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 937 0 96 39 İstanbul 9 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI #43 ayıpsııınnn.:jeyyar:..ama bizim eczacı şube açıcak yakında test parasından köşeyi döndü adam kaç aydır...kaydirigubbakcemile3
ayıpsııınnn.:jeyyar:..ama bizim eczacı şube açıcak yakında test parasından köşeyi döndü adam kaç aydır...kaydirigubbakcemile3
acem_kizi Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2008 497 0 96 Bursa 9 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI #44 BaHHaR .!.: ayıpsııınnn.:jeyyar:..ama bizim eczacı şube açıcak yakında test parasından köşeyi döndü adam kaç aydır...kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... hayırlısıyla bebişimiz olsun da biz testlere para verelim
BaHHaR .!.: ayıpsııınnn.:jeyyar:..ama bizim eczacı şube açıcak yakında test parasından köşeyi döndü adam kaç aydır...kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... hayırlısıyla bebişimiz olsun da biz testlere para verelim
BaHHaR ağrılı başıma nebu garezz Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 937 0 96 39 İstanbul 9 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI #45 amin acemcim inşallah...o işin şakası tabi..hayırla sağlıkla gelsinlerde ben kolilerce test almayada razıyım:)
amin acemcim inşallah...o işin şakası tabi..hayırla sağlıkla gelsinlerde ben kolilerce test almayada razıyım:)
acem_kizi Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2008 497 0 96 Bursa 9 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI #46 BaHHaR .!.: amin acemcim inşallah...o işin şakası tabi..hayırla sağlıkla gelsinlerde ben kolilerce test almayada razıyım:) Genişletmek için tıkla... teklifin olmuşmu baharım baksana
BaHHaR .!.: amin acemcim inşallah...o işin şakası tabi..hayırla sağlıkla gelsinlerde ben kolilerce test almayada razıyım:) Genişletmek için tıkla... teklifin olmuşmu baharım baksana