Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende de aşırı geliyor akıntı çözüm yok iç camaşırı değişip duracakmışız ped koymuştum peçete koymuştum koku yaptı fena yasakladı doktorBenim gibi bu durumu yaşayan hamişler var mı sürekli bi akıntı hali sürekli yani afedersiniz banyodan sonra dahi geliyor yıkanmamıza rağmen kokulu değil kaşıntı yok bunlar olmazsa sorun yokmuş diye biliyorum ama hiç geçmeyecek mi
Kesinlikle pijamaya dahi bulaşıyor afedersiniz altımıza yapmış gibi su gibi geliyor bazen Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba bende de aşırı geliyor akıntı çözüm yok iç camaşırı değişip duracakmışız ped koymuştum peçete koymuştum koku yaptı fena yasakladı doktor
Sadece iç camaşırı düzenli değişın dedi günde 3 kez değişiyorum pijama ile beraber mecbur kafayı yemek üzereydım alıştım
Benimde öyle en baştan beri devam ediyor bende sürekli üzerimi değiştiriyorumKesinlikle pijamaya dahi bulaşıyor afedersiniz altımıza yapmış gibi su gibi geliyor bazen Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Kaç haftalık oldunuz acabaBenimde öyle en baştan beri devam ediyor bende sürekli üzerimi değiştiriyorum
16Kaç haftalık oldunuz acaba
Aminn canım valla aynı durumu yaşıyorum 2 günde bir câmasır atıyorum makinaya yoruldum Allah'tan 2 ayım kaldıKesinlikle pijamaya dahi bulaşıyor afedersiniz altımıza yapmış gibi su gibi geliyor bazen Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
MaşallahAminn canım valla aynı durumu yaşıyorum 2 günde bir câmasır atıyorum makinaya yoruldum Allah'tan 2 ayım kaldı
Teşekkür ederim canım seninde hızlı geçecek nasıl geçti anlamicaksınMaşallahçok az kalmış sizin ben daha başındayım 11+4
böyle böyle geçireceğiz demekki
![]()
Çok güzel duygular ama anne olmak her halde zorTeşekkür ederim canım seninde hızlı geçecek nasıl geçti anlamicaksın
Bende başından beri çekiyorum hâla
Allah korusun aynen bence de zor bakalım umarım sağ salim gelsinler de başka sey istemiyorumÇok güzel duygular ama anne olmak her halde zorkötü şeyler olmasında Allah korusun bunlara yapacağımız birşey yok
![]()
Merhaba gayet normal bir durum bende de aynı şekilde devam ediyor sanırım tek çözümü düzenli çamaşır ve kıyafet değiştirmek sağlıkla gelsin bu arada bebeğinizBenim gibi bu durumu yaşayan hamişler var mı sürekli bi akıntı hali sürekli yani afedersiniz banyodan sonra dahi geliyor yıkanmamıza rağmen kokulu değil kaşıntı yok bunlar olmazsa sorun yokmuş diye biliyorum ama hiç geçmeyecek mi
Tabiki de öyleAllah korusun aynen bence de zor bakalım umarım sağ salim gelsinler de başka sey istemiyorum![]()
Teşekkür ederim amin sizinde sağlıklı dünyaya gelsin bebeğiniz inşallahMerhaba gayet normal bir durum bende de aynı şekilde devam ediyor sanırım tek çözümü düzenli çamaşır ve kıyafet değiştirmek sağlıkla gelsin bu arada bebeğiniz![]()