Görünebilir canım kese gözün aydınTest sonucum bu 4 5 haftalık dedi doktor. Ultrasonla gözükür mu kese? Test sonucum normal dimi?
Sağlık Ocağı sadece kalp atışını duyduğunda bize bildir dedikese daha görünmez canım.
düzenli kan ver takibini yap
ben değerim 600 ken doktorla görüştüğümde haftaya gel keseyi göremeyiz demişti.
Cok teşekkür ederim cuma günü randevumGörünebilir canım kese gözün aydın
Hayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi benimde bat günüm dündü olmadım aceba idrar testi yapsam çıkarmı bide göğüslerim tek ağrıyor yerleşme kanamasi falanda olmadıTest sonucum bu 4 5 haftalık dedi doktor. Ultrasonla gözükür mu kese? Test sonucum normal dimi?
nasıl gözükebilir ya değeri 130 ?Görünebilir canım kese gözün aydın
Cok teşekkür ederimHayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi benimde bat günüm dündü olmadım aceba idrar testi yapsam çıkarmı bide göğüslerim tek ağrıyor yerleşme kanamasi falanda olmadı
Cuma gunune randevu aldım yada kanla takip edecek. Saglik ocaginda çünkü randevu alıp takip etmemi söyledilerHayırlı olsun... Bhcg degeri genelde 1500 ve üzerindeyken kese görünüyor. Doktora 1 hafta sonra giderseniz daha iyi olur.
HAyırlı olsun kuzum süper Allah sağşıklı şekilde basip etsin. Bana da dua etTest sonucum bu 4 5 haftalık dedi doktor. Ultrasonla gözükür mu kese? Test sonucum normal dimi?
Allah razı olsun canim. Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahHAyırlı olsun kuzum süper Allah sağşıklı şekilde basip etsin. Bana da dua et
Amin canımAllah razı olsun canim. Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
İnşallah gönlünce olurAmin canım
Bende yumurtlamanın 12.günüyüm 3 gün sonra test yapıcam...
Tamam canım hayırlı olsunCok teşekkür ederimbelirtilerim yumurtlamamdan beri kasık ağrım var ara ara baş agrim ve gözde kararmalar vardı. Arada beyaz akıntım vardı. Adetin 2. Günü kramplarim geçti bel ağrım başladı bir kere sadece çok açık kahve akıntım oldu başkada olmadı hep beyaz ve acik sarımsı. Ben adetten 5 gün önce normal test yaptım negatifti 6 gun gecikmemde öğrendim
Teşekkür ederimTamam canım hayırlı olsun
Kardeşim niye hemen bilmişlik yapıyosun benim arkadasımın göründü 4. Haftada kesesinasıl gözükebilir ya değeri 130 ?
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah çok sevindim
benim de göründü ama değerim 3000 lerdeydi.Kardeşim niye hemen bilmişlik yapıyosun benim arkadasımın göründü 4. Haftada kesesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?