kızlar hamileyimmmmmmm

Tebrilerrrr!!!Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin işallah!Darısı bizlerin başına:teytey:

hayırlı olsun arkadaşlar darısı bebek isteyen bütün arkadaşların başına hayırlısıyla inşallah.sizin adınıza çok sevindim inanın allahım mutluluğunuzu daim etsin kızlar.

GÖZÜN AYDIN CANIMM;tebrikler,,ins saglikli bir hamilelik gecirir,ve saglikli bir bebgin dogar,allah anali babli buyutsun,,,

tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün bebişini yada bebişlerini:1rolleyes:

aynur ayşe tebrik ederim ikinizi de darısı bizlerin başına artık.........

Tebrikler...Rabbim saglikli hayirli evlad nasip etsin a.s.
ben artik anca tebrik ederim darisi isteyenlere ben nekadar istesemde olmuyor o yüzden bütün güzel dileklerim anne adaylarina......

hayırlı olsun arkadaşım senin adına cok sevindim Allah isteyen herkeze nasip eder inşallah

Tebrikler Analı babalı büyüsün inşallah Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah..

Gözünüz aydın kızlar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…