- 18 Şubat 2018
- 13.920
- En iyi cevaplar
- 2
- 65.041
- 598
- 45
Mobiyanız nasıl? Klasik ve ya modern mi, rengi ne mesela?Bunlar daha iyi ilk modellere göre.Bunlar nasıl peki hangisi guzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mobiyanız nasıl? Klasik ve ya modern mi, rengi ne mesela?Bunlar daha iyi ilk modellere göre.Bunlar nasıl peki hangisi guzel
Beyaz chester modeli modern evetMobiyanız nasıl? Klasik ve ya modern mi, rengi ne mesela?Bunlar daha iyi ilk modellere göre.
Ben bu tarz modelleri hiç beğenmiyorum maalesef. Sizin de dediğiniz gibi zevk meselesi. Bu desenler çok alaturka. Seccadelerde kullanılan desenler bunlar. Siz beğendiyseniz alın tabi. Sonuçta kendi evinize alıyosunuzBunlardan hangisi
Ben seviyorum evet karışık modeller gözümü yoruyorBen bu tarz modelleri hiç beğenmiyorum maalesef. Sizin de dediğiniz gibi zevk meselesi. Bu desenler çok alaturka. Seccadelerde kullanılan desenler bunlar. Siz beğendiyseniz alın tabi. Sonuçta kendi evinize alıyosunuz
Salona alınacaksa ikinci halı daha şıkCanlar sizce hangi halı güzel şık
Halı ortuleri var onlardan alınabilir.Misafir geldiğinde çıkarılır.Temizligi cok zor olur hepsinin
İkisi de epey klasik, babanne evi modeli.Canlar sizce hangi halı güzel şık
İşte 1 numaradaki mis gibi. Düz, sade..Bunlar nasıl peki hangisi guzel
Vazgeçtim zaten ruz beyaz alicam bencede çok avangart geldi sonradan banadaİkisi de epey klasik, babanne evi modeli.
Eviniz de öyle ağır klasik mobilyalıysa alınır da, spor modern koltuklarınız varsa bunlar kötü durur.
Ben ikisini de almazdım, düz desensiz halılar her model salon takımına uyar.