Doğuma Hazırlık Kızlar Hangi İsmi Kızıma Koyayım Anketime Cevaplarmısınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

KIZIMIN İSMİ HANGİSİ OLSUN ?

• Ankete Katılan
    87

bilge1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
189
5
96
Kocaeli
Kızlar Anketimi Oylayarak Kızıma İsim Bulmamda bana Yardım Edebilirmisiniz.
Anket dışı isim düşünmüyoruz yüzlerce isimden 5 tanesi arasında karar veremedik.
Siz olsanız Bu 5 isimden hangisini seçerdiniz,neden ?

Ela : Sarıya çalan kestane rengi, göz rengi.
Eslem : Daha sağlam, en selâmetli, en sâlim
Beyza : Daha ak, çok beyaz. 2. Günahtan kaçınmış. Günahla kirlenmemiş.
Lina : Hurma fidesi demektir.
Yazgı : Kader, alın yazısı

Son düzenleme:
bi Ela , bi Beyza var burda isim olarak yani.. Ela da tek başına olmaz Elanur falan yapsaydınız sade Ela aslında çok hoş duruyorda bilmem elalem ne der :)

bi Ela , bi Beyza var burda isim olarak yani.. Ela da tek başına olmaz Elanur falan yapsaydınız sade Ela aslında çok hoş duruyorda bilmem elalem ne der :)

canım nur ismi çok aşırı kullanılıyor şu an her kız isimin sonuna eklemek zorunda gibi oldu edanur,ezginur,ayşenur,meleknur

erkeklerde de böyle can eklemek zorunda hissediyor insanlar ; mertcan,ömercan,emrecan

beyza ela veya beyza lina ıkı isimden yanayım canım bence ıkısınden bırını koyabılırsın ama beyza lina daha çok agır basıyor bende

Oyumu Lina'dan yana kullandım değişik ve güzel geldi daha başka anlamları da olduğunu duymuştum. Birde Eslem güzel. Allah sağlıkla kucağınızı almaya nasip kısmet etsin inş

Beyza güzel bir isim.
Yazgi ismini de seviyorum, degisik bir isim.
Ela biraz anlamsiz..
Eslemin anlami güzel, ama bence kulaga hos gelmiyor, sanki Özlemin yanlis sekli gibi.
Lina ismi hakkinda bunu buldum:
Lina isminin Türkçe yazılışı budur: Line.
Nasıl Aisha'nın yerine Ayşe, Mohammed'in yerine Muhammed/t, Khadija'nın yerine Hatice koyuyorsak, Lina'nın yerine de Line koymamiz lazim.
Line Kuran-ı Kerim'in 59. suresi olan Haşr Suresinde geçiyor ve 'hurma ağacı' anlamına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…