Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hangı kalite embryonla hamile kaldınız ve ya hangi kalite embryonux var ?
merhabalar, benimde 30 ekimde cift dondurulmus embriyo transferi oldum gün olarak bilmiyordum falat kalite 8h yazıyor ve sanırsam 3.gün embriyosu. Bugün 5. gün olacak işte 6gün girmek üzere önce ayaklarım üşüyordu akşam şimdi yanıyor ama bu sefer de bacaklarım ağrımaya başladı. Bunlara bakınca belirtiler de yazıyor.. yoksa ilaçlardan mı bilmiyorum ama bu belirtiler 5. gün 6 gün başladı ve internet de o şekil yazıyor. Ama şöyle söyleyim sanırsam gün kalite çok fark etmiyor benim doktorum bana hiç söylemedi çünkü senin embriyo şu gün diye hiç öyle birşey de duymamıştım burda yorumlarda gördüm
Canım selamlar geçmiş olsun ve inş hayırlı olsun senin için
Bende çift embriyo transferi olacağım sonrasında ağrı sızı oldu mu acılı bir işlem mi acaba bir de embriyo glu yaptırdın mı?
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende henüz tedavi sürecindeyim pazartesi kontrolüm var yumurtam kaliteli olsun diye beslenmemi değiştirdim çok kafaya taktım olmaz diye kendimi biraz sakinleştirmek istiyorum size denk gelince yazmak istedim çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende henüz tedavi sürecindeyim pazartesi kontrolüm var yumurtam kaliteli olsun diye beslenmemi değiştirdim çok kafaya taktım olmaz diye kendimi biraz sakinleştirmek istiyorum size denk gelince yazmak istedim çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin
Yumurta kalitesi önemli ama bu kısıma çok takılmamak gerekiyor bence en iyi kalitede embriyolar negatif olan okudum en kötü kalitede pozitif alan oldu … önemli olan süreci doğru yönetip stresten uzak kalmak 3bb ile hamile kaldım ben ama asla kalitesine takılmadım ..
Yumurta kalitesi önemli ama bu kısıma çok takılmamak gerekiyor bence en iyi kalitede embriyolar negatif olan okudum en kötü kalitede pozitif alan oldu … önemli olan süreci doğru yönetip stresten uzak kalmak 3bb ile hamile kaldım ben ama asla kalitesine takılmadım ..