Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnnovatia kesinlile dene Trendyoldan aldım. Herkes orda yorumlarda bana uğurlu gelmiş yazmıştı bende aldım bana da uğurlu geldi. Çok hassas ve çok net . Ayrıca Instagram da minnakkurabiyeler adlı hesapları da var orda istediğini sorabiliyorsun anında mesajına cevap veriyor test sahibi.Kızlar 3 aydır normal takip ediyorum adetlerim gününü şaşmaz fakat hala bi gebelik yok birde ovülasyon testi denemek istiyorum hangi markanınkiler iyi?
BANA ALDIĞIN ÜRÜNÜN LİNKİNİ ATABİLME ŞANSIN VAR MIDIR CANIMİnnovatia kesinlile dene Trendyoldan aldım. Herkes orda yorumlarda bana uğurlu gelmiş yazmıştı bende aldım bana da uğurlu geldi. Çok hassas ve çok net . Ayrıca Instagram da minnakkurabiyeler adlı hesapları da var orda istediğini sorabiliyorsun anında mesajına cevap veriyor test sahibi.
Aldım teşekkür ederim umarım banada şans getirir![]()
İnnovita 30 Adet Ovulasyon Testi 2 Adet Ultra Hızlı Gebelik Testi - Fiyatı, Yorumları
İnnovita 30 Adet Ovulasyon Testi 2 Adet Ultra Hızlı Gebelik Testi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bir sonrakinde de bu markayı kullanacağım innovita işe yaramazsa teşekkür ederimBen Laboquick markasının testini kullanıyordum.
İnşallah getirir ve bana güzel haberlerini vermeyi unutmaAldım teşekkür ederim umarım banada şans getirir
Bende sipariş verdim yarın elimde olacak ben inofolic combi de kullanıyorum bugün adet oldum bitince basliycam inşallah babada uğur getirir![]()
İnnovita 30 Adet Ovulasyon Testi 2 Adet Ultra Hızlı Gebelik Testi - Fiyatı, Yorumları
İnnovita 30 Adet Ovulasyon Testi 2 Adet Ultra Hızlı Gebelik Testi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben innovita sipariş verdim trendyoldan yarın elimde olacakKızlar 3 aydır normal takip ediyorum adetlerim gününü şaşmaz fakat hala bi gebelik yok birde ovülasyon testi denemek istiyorum hangi markanınkiler iyi?
Amin inşallahBende sipariş verdim yarın elimde olacak ben inofolic combi de kullanıyorum bugün adet oldum bitince basliycam inşallah babada uğur getirir
Amin amin inşallah çok teşekkür ederim hergun aynı saatte yapılıyor değilmi ilk idrarla olmasada olur mu peki ben pco olduğum için adet bittigi ertesi gün baslayim diyorum günde 1 kere yapacağımAmin inşallahdüzenli kullanın testi kullanmadan iki saat önce sıvı alımını kesin
inşallah faydasını göreceksiniz
Evet adetin biter bitmez başla. ASLA İLK İDRARLA YAPMA. Öğlenden sonra saat iki ve beş arası uygun bir saat bence. Evet sürekli aynı saatte yapmaya özen gösterAmin amin inşallah çok teşekkür ederim hergun aynı saatte yapılıyor değilmi ilk idrarla olmasada olur mu peki ben pco olduğum için adet bittigi ertesi gün baslayim diyorum günde 1 kere yapacağım
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgilerin icinEvet adetin biter bitmez başla. ASLA İLK İDRARLA YAPMA. Öğlenden sonra saat iki ve beş arası uygun bir saat bence. Evet sürekli aynı saatte yapmaya özen göster
Merhaba kızlar benim kargo geldi hatta dayanamadım gebelik testinide denedim :) Fakat biliyodum olmadıgını adete gün var sancılarım vardı neyse ben ovülasyonu akşam yapsam olur mu peki çalıştıgım için mesai saaatlerinde yapmam imkansızAmin inşallahdüzenli kullanın testi kullanmadan iki saat önce sıvı alımını kesin
inşallah faydasını göreceksiniz
Evet akşam 8 den önce yapmanızı tavsiye ederim . Sıvı alımını iki saat önce kesmeyi unutmayın. Ayrıca adetinize gün varsa adetten sonra denemeye başlayın isterseniz.Merhaba kızlar benim kargo geldi hatta dayanamadım gebelik testinide denedim :) Fakat biliyodum olmadıgını adete gün var sancılarım vardı neyse ben ovülasyonu akşam yapsam olur mu peki çalıştıgım için mesai saaatlerinde yapmam imkansız
adet bitiminden hemen sonra başlayacagım bilmiyorum hiç umudum yok yinede olucagına bu aralar içimi umutsuzluk ve hüzün kapladıEvet akşam 8 den önce yapmanızı tavsiye ederim . Sıvı alımını iki saat önce kesmeyi unutmayın. Ayrıca adetinize gün varsa adetten sonra denemeye başlayın isterseniz.
Seni o kadar iyi anlıyorum kiadet bitiminden hemen sonra başlayacagım bilmiyorum hiç umudum yok yinede olucagına bu aralar içimi umutsuzluk ve hüzün kapladı![]()
çok teşekkür ederim iyiki varsın asla en yakınıma bile derdimi açamıyorum insanlar hemen yargılıyor yanında olmuyor eşimle kendi kendimize destek oluyoruz senin burda bu mesajı atman dahi beni duygulandırıp mutlu etti rabbim sanada bebeğini bağışlasın sağ sağlim inşallah güzel dileklerin kalbin beni çok mutlu ettiSeni o kadar iyi anlıyorum kirabbim inşallah bu ay sana da nasip etsin
ben burda olacağım her anı birlikte atlaticaz
istediğini sorabilirsin asla çekinme
ve asla oldu mu tuttumu diye düşünme
adetin bittikten sonra tavsiyeleerde bulunmayı çok isterim
![]()
Rica ederim sen de iyi ki varsınçok teşekkür ederim iyiki varsın asla en yakınıma bile derdimi açamıyorum insanlar hemen yargılıyor yanında olmuyor eşimle kendi kendimize destek oluyoruz senin burda bu mesajı atman dahi beni duygulandırıp mutlu etti rabbim sanada bebeğini bağışlasın sağ sağlim inşallah güzel dileklerin kalbin beni çok mutlu etti