- Konu Sahibi burcakkxoxo
Bence vücutta çok göze batan bir durum yoksa yüz güzelliği önemli diyeceğim, ama sanırım erkekler fiziki güzelliğe daha
k bakıyorlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aasdfda her platformda bu cevapla karsilasmasam olmaz![]()
Evet. Kesinlikle katılıyorum.Bu daha cok seksi ve alimli olmakla alakali. Bir cok unlu kadin var yuz guzelligi super olmayan erkekler bayiliyor yada bana barbi bebek gibi gelen kiz icin eh hos gibi diyebiliyorlar. Tavirlari, kendine guveni falan kadinin guzel bulunmasina yol aciyor bence...
Belin ince olacak, basen olmayacak, yuvarlak biraz çıkık kalça yani çok büyük olmasına gerek yok, büyük göğüs, çıkık köprücük kemikleri ve ince bacaklar.
Sadece zayif degil yukarida bi arkadasin dedigi gibi obeziteye kacmayan eee birazda sarkmamis fizik guzel fiziktir illa zayif olmali degil
Erkekler açısından soruyorsanız ilk etapta yüz ve fiziğe aynı anda bakarlar, sonra ikisi de kenara atılır, dile bakarlar, ilk bakış sonrası konuşma, tatlı dil ön plana çıkar çünkü.
Bu aralar bu konuya acayip taktim hatta depresyona girdim diyebilirim. Sizce bi kadini guzel yapan yuz guzelligi midir yoksa fizik guzelligi mi? Şoyle soyleyim erkekler yuzu cirkin ama fizigi guzel,zayif kizlari mi daha cok begenir yoksa guzel yuzlu ama baliketli(sisman degil) kizlari mi?
Not: Ic guzellik olayina girmeyin nolur
Şimdi girdiğin depresyondan bi çık. Hiç gereksiz takılma oralarda.
Erkekler artık güzelliğe de çok bakmıyor. Havalı, cool, Zeki.
Tabi vücut ve yüz de çok önemli. Ama bunu şu şudur diye adlandırmayız ki, hiçbir erkek çirkin kadına bakmaz ki, fiziği güzel olsa dahi. örneklersek, arkandan gelen biri senin fiziğini görüp beğenirse hızlı adımlarla önüne geçer ve arkasına bakar. Yüzün güzelse tamamdır, değilse kaçardır.
Bu böyle..
Ama iç güzellik diyecektim ben
Neyse, kendimce fikrimi belirteyim;
Bence erkekler fiziğe daha çok önem veriyor. Her erkeğin zayıf kadın beğenmediğini de belirtmek isterim.
Kimileri balıketi olarak tabir edilen kıvamda sever, kimileri daha dolgun, kimileri androjen bir görünümü tercih eder.
Önemli olan, kadının kendini nasıl beğendiği, kendinin görünümüyle barışık olabilmesi.
Çünkü erkekler fiziğe, yüz güzelliğine baksa da, onları esas etkileyen şey, özgüven sahibi bir hatundur.
Yüz güzelliği de apayrı bir konu... Makyaj stilleri, saç kesimi vb. her şey etkiler yani. Öyle çirkin-güzel demek kolay değil.
Erit, squata başla kalçaya ver orayı yalnız dikkat et, bacak kası da oluyor zamanla.Off bende basen olarak dunyaya geldigim icin sanirim sansim yok
Yani aslinda kisa boylu bi kiz icin sarkmamis 55 kilo falan ideal mi?
Evet. Kesinlikle katılıyorum.
Mesela bence 1.ye örnek mujde ardır. Gençliği tabii :) çok aman aman bir güzelliği yok ama bütün erkeklerin rüyalarıni süslemiş. Seksi. Ve aurasi var.
2. Ye örnek beren saat. Serenay Sarıkaya. Erkekler "yani... güzel tabii" diyor ama pek ayilip bayılmıyorlar sanki. Bilmem.
Aura ve ruh ve çekicilik önemli.
Erit, squata başla kalçaya ver orayı yalnız dikkat et, bacak kası da oluyor zamanla.
Aşırı derecede eminim Erkeklerin bir çoğu giyinmeyi bilen
Hafif göbeği olan ele avuca gelen yüzü güzel kadınlara içleri gidiyor !
Çok azdır 36 beden olsun 38 beden olsun diye direten
Tabii bu belli bir yaşı geçince :)
Aura etkisinide atlamayalım :)
Ve keza her erkek bir kadının başka bir özelliğine vurulabilir
İlk bakışta evet hem yüz hem fiziğe bakılıyor, kadınlarda öyledir, önce yakışıklılığa ve fiziğe bakarız, sonra diğer özelliklerine yoğunlaşırız.Yani ikiside esit diyosunuz? Bide erkekler baliketli seviyorm falan diyo ama yalan zapzayif kiz seviyolar. Bide bende pek tatli dil falan yok onu napcam yaa![]()
Androjen nedir?
Mesela azra akin tescilli dunya guzeli ama turkiyenin en guzel bayani kim dendiginde ilk o soylenmez, yada ebru sanci sahsen ben begenmem ama kaddafinin oglunu kendine asik eden bir kadin..Mesela ornek verebilir misin o iki kiz tipine?
İlk bakışta evet hem yüz hem fiziğe bakılıyor, kadınlarda öyledir, önce yakışıklılığa ve fiziğe bakarız, sonra diğer özelliklerine yoğunlaşırız.
Misal şu çift çok örnek gösterildi, herkes adamı çooook yakışıklı buldu, eşineyse çirkin dediler, oysa onlar birbirini dış görünüşle sevmediler bence, dil hakikaten mühim, tabii karakter, huylar, tavır, herkesin kendine has aurası vardır. Aşık olmak, birini etkilemekse bu konuyu açmakta ki maksadınız, fiziğiniz, yüzünüz belki ilk etapta önemli olur ama sonrası için asla, yani iç güzelliğine girmeyin diyorsunuz ama ciddi bir ilişkide fiziki özelliklerden daha önemlidir saklı güzelliklerimiz.
Josh Holloway biz onu Lost'la tanıdık, yanındaki de eşi, bebekleri oldu. Sizce yüz güzelliği mi fizik mi? Yoksa gönlün sevdiği mi?
Eki Görüntüle 1924600