• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hangisi daha önemli?

Mesela azra akin tescilli dunya guzeli ama turkiyenin en guzel bayani kim dendiginde ilk o soylenmez, yada ebru sanci sahsen ben begenmem ama kaddafinin oglunu kendine asik eden bir kadin..

Ay evet yaa bende begenmiyorum o kadini. Aslinda onemli olan aura. Ebru sanci nin aurasi yuksek bi kadin oldugu cok belli

İlk bakışta evet hem yüz hem fiziğe bakılıyor, kadınlarda öyledir, önce yakışıklılığa ve fiziğe bakarız, sonra diğer özelliklerine yoğunlaşırız.
Misal şu çift çok örnek gösterildi, herkes adamı çooook yakışıklı buldu, eşineyse çirkin dediler, oysa onlar birbirini dış görünüşle sevmediler bence, dil hakikaten mühim, tabii karakter, huylar, tavır, herkesin kendine has aurası vardır. Aşık olmak, birini etkilemekse bu konuyu açmakta ki maksadınız, fiziğiniz, yüzünüz belki ilk etapta önemli olur ama sonrası için asla, yani iç güzelliğine girmeyin diyorsunuz ama ciddi bir ilişkide fiziki özelliklerden daha önemlidir saklı güzelliklerimiz.

Josh Holloway biz onu Lost'la tanıdık, yanındaki de eşi, bebekleri oldu. Sizce yüz güzelliği mi fizik mi? Yoksa gönlün sevdiği mi?
Eki Görüntüle 1924600

Bu çifti hep ben ve eşime benzetiyorum.
Ama benim fazlam var bu kadından. 3 haftadır almadığım bıyıklarım :KK53:

Evet spor kasmam sart zaten o ic bacak kasi da igrenc bisey insallah olusmaz
Türk kadınlarının geneli tombul olduğu için erkekler de genelde "balıketli" seviyorum der yani biraz mecburiyetten; ama ben daha bir victoria's secret mankenini çirkin bulan erkek duymadım. Yani ne yap et ver burda kendini iyi hissetmeye çabalama. Ver o kiloları ve aynanın karşısına geç yepyeni biri olarak.

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-13-23-25-26-1.webp
    Screenshot_2016-12-13-23-25-26-1.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 53
Yaa biliyorum bunlari off bunlar gercek aska olan inancim resmen :KK70: ama benim esas istegim ask degil yani sirf ask degil nasil desem cevremdeki cogu erkegi etkilemek istiyorum. Kimisiyle hic konusmadan mesela...
Cazibe istiyorsunuz o zaman, illa çok güzel, çok şahane vücuda gerek yok cazibe için ama cazibe dediğimiz şeyde sonradan olmuyor, kişinin doğasında varsa vardır yoksa yoktur, yani kırmızı gecelik giy demeyle olmuyor maalesef:-)
Mesela ben maskülenim, benden cazibeli bir kadın yaratamazsınız, hop kanka ne haber derim olan cazibe de gider:-)

Balıketli yüzü güzel kız tercih ediyorlar genelde evlilik için.Ama sevgili anlamında zayıf kokoş süslü abartılı olanları tercih ediyorlar.Ama zayıf istemiyorlar kesinlikle.

Ya bu col göreceli bir durum..
Mesela ben oldum olasi balik etliyimdir.sisman degilim ama zayif da degilim.esim kilo vermemi istemiyor.kadin dedigin azıcık ele gelecek ne o oyle kemik gibi der..dogumdan sonra kv laf etmisti kiloma benden once esim mudahale etti.kilosu gayet iyi laf yok diye: )
Ama mesela abimin kıstası da cok cok zayif kizlardan oluşuyor .
Goreceli yani.
Ben cevremde de gozlemledigim kadariyla bir kadin orta halli guzellige de sahipse ya da goze batar bir kilo problemi de olsa(asiri zayif ya da asiri kilolu) eskilerin tabiriyle dilliyse olay bitiyor.
Yani ne kadar ortam insaniysa o kadar ragbet görüyor .zira günümüzde dert cok ve böyle neseli cilveli kadınlar sadece erkek ortaminda degil kadinlar tarafından da araniyor.

Türk kadınlarının geneli tombul olduğu için erkekler de genelde "balıketli" seviyorum der yani biraz mecburiyetten; ama ben daha bir victoria's secret mankenini çirkin bulan erkek duymadım. Yani ne yap et ver burda kendini iyi hissetmeye çabalama. Ver o kiloları ve aynanın karşısına geç yepyeni biri olarak.

Ne yani bu listeye gore benim 41 kilo mu olmam gerekiyor?

Cazibe istiyorsunuz o zaman, illa çok güzel, çok şahane vücuda gerek yok cazibe için ama cazibe dediğimiz şeyde sonradan olmuyor, kişinin doğasında varsa vardır yoksa yoktur, yani kırmızı gecelik giy demeyle olmuyor maalesef:-)
Mesela ben maskülenim, benden cazibeli bir kadın yaratamazsınız, hop kanka ne haber derim olan cazibe de gider:-)

Aa oyle demeyin sevgili mune maskulen kadinlar asiri cool ve seksi oluyo mesela kate moss

Erit, squata başla kalçaya ver orayı yalnız dikkat et, bacak kası da oluyor zamanla.

Tek basina squat calisarak öyle aman aman bir bacak kası olmaz. Kaç tane farklı makinayla calisiyorum öyle kolay kolay sisircek kocaman bir kas olmuyor hemencecik yada bende sorun var.

Hali hazirda yağlı bir vucut ile yapildiginda o yağın altındaki kas kütlesi biraz buyudugunde kalınlaşabilir ama bu kalınlaşma tamamen kastan oluşan bir kalınlaşma değil yağdan dolayı olur ve disardan kasli filan gorunmez. Önce biraz kilo vermek gerek. Sonra başlayabilirsin konu sahibi zaten bir salona gidersen hoca daha dogru yonlendirir ve sadece popo degil butun vucudunu orantili calisirsin ve bu daha iyi.
burcakkxoxo burcakkxoxo

Ya bu col göreceli bir durum..
Mesela ben oldum olasi balik etliyimdir.sisman degilim ama zayif da degilim.esim kilo vermemi istemiyor.kadin dedigin azıcık ele gelecek ne o oyle kemik gibi der..dogumdan sonra kv laf etmisti kiloma benden once esim mudahale etti.kilosu gayet iyi laf yok diye: )
Ama mesela abimin kıstası da cok cok zayif kizlardan oluşuyor .
Goreceli yani.
Ben cevremde de gozlemledigim kadariyla bir kadin orta halli guzellige de sahipse ya da goze batar bir kilo problemi de olsa(asiri zayif ya da asiri kilolu) eskilerin tabiriyle dilliyse olay bitiyor.
Yani ne kadar ortam insaniysa o kadar ragbet görüyor .zira günümüzde dert cok ve böyle neseli cilveli kadınlar sadece erkek ortaminda degil kadinlar tarafından da araniyor.

Cilve nasil kazanilir?

Tek basina squat calisarak öyle aman aman bir bacak kası olmaz. Kaç tane makinayla calisiyorum öyle kolay kolay sisircek kocaman bir kas olmuyor hemencecik yada bende sorun var. Hali hazirda yağlı bir vucut ile yapildiginda o yağın altındaki kas kütlesi biraz buyudugunde kalınlaşabilir ama bu kalınlaşma tamamen kastan oluşan bir kalınlaşma değil yağdan dolayı onlar. Önce biraz kilo vermek gerek. Sonra başlayabilirsin konu sahibi zaten bir salona gidersen hoca daha dogru yonlendirir ve sadece popo degil butun vucudunu orantili calisirsin ve bu daha iyi.
burcakkxoxo burcakkxoxo

Evet tesekkurler salona gitmeyi dusunuyorum. Zaten suan kilo fazlam var onlardan kurtulup oyle vucut yapicam. istedigim sey kas degil sadece simsiki bi vucut. sadece gobekte minik bi kas cizgisi olabilir :D

valla ikiside olursa gelme keyfine .. ama fizik çok etkiliyor yüzü Güzel olsa bile zayiflamali giydiği bişey yakışmaz etmez erkekler genelde citi piti Sever sonuçta mankenler düzgün fiziklidir ki erkekerin başı doner kadın narin ince iken daha bi hostur öyle sopa gibide olsun demiyorum.:süslü:

valla ikiside olursa gelme keyfine .. ama fizik çok etkiliyor yüzü Güzel olsa bile zayiflamali giydiği bişey yakışmaz etmez erkekler genelde citi piti Sever sonuçta mankenler düzgün fiziklidir ki erkekerin başı doner kadın narin ince iken daha bi hostur öyle sopa gibide olsun demiyorum.:süslü:

Evet haklisin yaa kiz dedigin biraz ince olcak ki giydigi yakissin. Aslinda onemli olan giydiginin yakismasi zaten

Back
X