• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hangisi daha önemli?

Bizzat erkeklere sordum eşimin bekar arkadaşlarına ilk fizik dedi uzun boylu zayıf ince hatlı olmaliymis bayan yüzü orta olsa yeter mis
Çok güzel ama kilolu olursa dedim .... fizik dediler yine

Bizzat erkeklere sordum eşimin bekar arkadaşlarına ilk fizik dedi uzun boylu zayıf ince hatlı olmaliymis bayan yüzü orta olsa yeter mis
Çok güzel ama kilolu olursa dedim .... fizik dediler yine

Sordugun icin cok tesekkurler :) yani victorias secret mankeni istiyo onlar :D insanlar yuz mu fizik mi dendiginde fizik diyolar cunku yuzu guzel olan kizin vucudunu sisman hayal ediyolar ama kim gibi desem Kylie Jenner dan biraz daha toplu bi fizigi kast ediyorum aslinda

Erkekler nefes alsın yeter diyor güzelim...

Boy ve kilo gibi fiziksel özelliklere sonra da yüz güzelliğine bakıyorlar.
Olması gerken bu mu değil tabi

Cirkin yuzlu birini begenirler yani?
Begenirler begenirler, öyle olmasa cirkinler evlenebilirmiydi. Ilk etapta popoyla gögüslere bakiyolar bana göre sonrada ince bel.
Ayy icimde kalcak söylemesem, benim cevremde var hem cirkin hem kilolu ama kocasi begeniyo en güzel benim karim diye dolaniyo :) demekki fiziginde bizim göremedigimiz bisey var, yüzünde olmadigi kesin..

Kalça toparlamak icin bir sürü egzersiz var ve basari da sagliykr genelde göğüste toparlayabilen oldu mu egzersizle falan benimkiler cok kötü duruyorlar asiri hem de :(

Sordugun icin cok tesekkurler :) yani victorias secret mankeni istiyo onlar :KK70: insanlar yuz mu fizik mi dendiginde fizik diyolar cunku yuzu guzel olan kizin vucudunu sisman hayal ediyolar ama kim gibi desem Kylie Jenner dan biraz daha toplu bi fizigi kast ediyorum aslinda
Balık etli bile sevmiyirlar hamile kalınca zaten kilo aliniyirm
Sordugun icin cok tesekkurler :) yani victorias secret mankeni istiyo onlar :KK70: insanlar yuz mu fizik mi dendiginde fizik diyolar cunku yuzu guzel olan kizin vucudunu sisman hayal ediyolar ama kim gibi desem Kylie Jenner dan biraz daha toplu bi fizigi kast ediyorum aslinda
Balık etli bile sevmiyorlar tabi bayana göre değişiyor bazı bayanlara balık etli olmak yakışıyor ben gibi söyle söyleyeyim eşime sordum büyük hatlı sevmiyormus geniş kalça yada aşırı büyük göğüs basen falan biz erkekler sevmeyiz dedi

Back
X