Kızlar hanımlar bir akil verin lütfen

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Merhaba hanimlar
8.5 senelik evliyim 5.5 yaşında bir oğlum var.calisiyorum. Normalde kayinvalidem bende yaşıyor ve oğluma o bakıyor. Fakat annesine baska şehre gitti.kayinpederle ayrilar.
Kendi annemi cagirdim fakat psikolojik sorunları yeniden ortaya çıktı 1hafta zar zor bakabildi, bu sabah bizden habersiz evimi terketti .simdi
Yarin akşam kayinpedere kalmaya gidicez en az 1 hafta kalicaz, oğluma bakicak, ben akşam 18 00 de evde oluyorum, eşim se 23,00 u geciyor eve gelmesi ( kaynim valideyi goturdu.esim onun dükkanına bakıyor onlar gelene kadar.
Demek istediğim yemek vs yedikten sonra biraz oturayim sonra rahat edemem yorgun olurum zaten, odama fln mi geceyim oglumla yoksa mutfakta mi oturayim, ne yapayım nasıl davranayim,8.5 senedir ilkkez onda kalicaz,cok anlayışlı dir fakat yinede utanıyorum. Yanında uzanamam vs vs.kendi evimle arada mesafe var epeyce.her sabah oğlumu okdar yurutemem akşam almak neyse de...
Hemde bel fıtığı oldu yeni.yemeklerini falan yaparım temizliğini vs suan hic yapamıyor. ..
Bana ne önerir siniz, biraz zor durumdayim

nasıl rahat hissediyorsan öyle davran acık yanında oturup başka odaya geç.

Yemekten sonra bi cay meyve falan fasli yaparsin o sirada yaninda oturursun sonra izninle dinleneyim baba der odana gecersin

Bunda birsey yok canim ..babacim ben biraz oglumla ilgileniyim aksama kadar calistim ozledim az zaman gecireyim birsey olursa seslenirsin de zaten anlayisla karsilayacaktir

canım rahat ol stres yapacak bir durum yok yemekten sonra bir süre oturursun yanında yeyip çekilmemek için sonrada izin ister odana çekilirsin...

Zaten zaman yetmez ki 1800 de geldin pişirdin 19000 oldu yediniz 2000 oldu topladın yıkadın 2100
Oğlanla ilgilenip yatırdın 22 00 oldu

Azıcık ortalığı topladın 2300 oldu eşin geldi bir şey yedi içti hoş beş edildi 2400 oldu yattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…