C Cerenzi Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2025 23 12 3 22 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerenzi #1 İlk gebeligim erken doğum riskim var, bi çanta hazırladım 3 4 iç çamaşır atlet, bir pijama takımı koydum sizce başka ne yapmaliyim bebek için falan da koymadım erken doğar diye
İlk gebeligim erken doğum riskim var, bi çanta hazırladım 3 4 iç çamaşır atlet, bir pijama takımı koydum sizce başka ne yapmaliyim bebek için falan da koymadım erken doğar diye
S Siyah Palto Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.470 15.907 168 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerenzi #2 Bebek için hazırladığım çanta; 4 tane kendinden eldivenli Zıbın 2 tane hastane çıkışı takım 2 tane beyaz renk takım ilk giyecekleri sünnettendir -kundaklarıyla beraber 2 tane hastane çıkışı tulum 4 tane müslin örtü 2 tane penye kundak Puset örtüleri 30 adet bez -alkolsüz ıslak mendil 4 tane müslin ağız mendili Zemzem-hurma 2 tane çorap Çarşafları ,yastıkları Alt açma örtüsü Emzirme örtüsü Pişik kremi Şapkalar Vücut yağı Kendim için hazırladığım çanta; 2 tane önden düğmeli pijama takımı 2 tane üst çamaşır 2 tane emzirme sütyeni 2 eşarp ,bone ,kırmızı kurdela Havlu -küçük havlu ,diş macunu fırça ,el kremi, deoderant, parfüm ,tarak 2 tane korse 2 çorap Depend -xl bambu çamaşır alt 2 terlık tuvalet ve oda için Göğüs pedi -göğüs kremi İnce ceket hırka Hastane çıkışı eşofman takımı Çarşaf, yastık Süt için badem ,hurma Süt saklama poşeti Bel destegı ıcın minik peluş yastık Dudak nemlendirici Ikızler için yaptığım çanta siz teke düşürebilirsiniz
Bebek için hazırladığım çanta; 4 tane kendinden eldivenli Zıbın 2 tane hastane çıkışı takım 2 tane beyaz renk takım ilk giyecekleri sünnettendir -kundaklarıyla beraber 2 tane hastane çıkışı tulum 4 tane müslin örtü 2 tane penye kundak Puset örtüleri 30 adet bez -alkolsüz ıslak mendil 4 tane müslin ağız mendili Zemzem-hurma 2 tane çorap Çarşafları ,yastıkları Alt açma örtüsü Emzirme örtüsü Pişik kremi Şapkalar Vücut yağı Kendim için hazırladığım çanta; 2 tane önden düğmeli pijama takımı 2 tane üst çamaşır 2 tane emzirme sütyeni 2 eşarp ,bone ,kırmızı kurdela Havlu -küçük havlu ,diş macunu fırça ,el kremi, deoderant, parfüm ,tarak 2 tane korse 2 çorap Depend -xl bambu çamaşır alt 2 terlık tuvalet ve oda için Göğüs pedi -göğüs kremi İnce ceket hırka Hastane çıkışı eşofman takımı Çarşaf, yastık Süt için badem ,hurma Süt saklama poşeti Bel destegı ıcın minik peluş yastık Dudak nemlendirici Ikızler için yaptığım çanta siz teke düşürebilirsiniz
S Siyah Palto Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.470 15.907 168 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Cerenzi #3 Ben sezeryan olcam 2 gun kalcam die böyle aklıma geldıkce çantaya attım attıklarımı da not aldım