• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımla olan olayımızda haksız mıyım ?

Eski bir arkadaşım vardı. Bana çok iyiliği dokundu zamanında. Doğum yaptığımda falan. Neyse biz 4 saat uzaklıkta olan başka bir ile taşındık. Yıllar geçti. İki üç ayda bir konuşur hale geldik. Hatta başka konum da var bazen aradığımda açmaz bir iki hafta sonra geri arar falan.
Neyse dugunune cagirdj. Onun şehrinde benim görümcem de yaşıyor gittim be görümcemde kaldım.
Aradığında bana şey demişti kınaya erken gel laflariz. Yani olmadı olamadı. Kınaya da düğüne de tam vaktinde gitmek zorunda kaldım. Bilemiyorum sebep bu mu ne kınada ne de düğünde benimle karşılıklı oynamadı bile tek başıma deli gibi oynuyorum durumuma acıyan teyzeleri halaları geçip karşıma oynadılar falan 😆 ben de iki gün üst üste böyle yapınca düğün sakinledigi bir an “niye benimle oynamıyorsun kız” dedim şaka ile karışık güldü geçti. Neyse takımı falan taktım gram taktım o benim bebeğime taki takmamıştı ama sorun değil dediğim gibi bana çok iyiliği dokundu kendimi borçlu hissediyordum.
Neyse ben de düğünden erken çıkarım takıdan sonra çok kalmayayım dedim varlığımla yokluğum bir zaten
Neyse vedalaştım oradaki yakın bir arkadaşı vardı benim de tanıdığım onunla da vedalaşırken “a gidiyor musun çok bile durdun” dedi güldüm umursamadım demek ki konuşulmuş çok durmadığım dedim içimden ne yapayım eski samimiyeti bulamadım
Neyse düğünden bir ay geçince aradım laflamak için evlilik nasıl gidiyor demek için açmadı ve aramadı da
Ben de arasa bile açmayacağım sanırım
Üzüldüm paylaşmak istedim
Bu gün iki konu açtım reglim var ondan duygusalım galiba 😆
Arkadaşınız size kırılmış. Taze gelin ya şımarıklık yapıyor ablası..

Ben olsam ben de alınırdım. Misafir gibi gelip gitmişsiniz. Düğüne gelen tüm misafirlerle de oynayamam. Ayrıca size karşı vefa borcumda yok ise pek önemsemezdim. Yakın arkadaşlık demek benim için yani beni yakın arkadaş olarak gören için düğün günü erken gelmeyi bırakın düğünden 1 gün önce yanımda olsun isterdim. Diğer arkadaşta haklı çok bile kalmışsınız oynamanıza gerek yoktu kalabalık etseniz yetermiş.
4 saat uzakta yaşayan çocuklu kadın düğünden 1 gün önce nasıl yanında olacak?

Eski bir arkadaşım vardı. Bana çok iyiliği dokundu zamanında. Doğum yaptığımda falan. Neyse biz 4 saat uzaklıkta olan başka bir ile taşındık. Yıllar geçti. İki üç ayda bir konuşur hale geldik. Hatta başka konum da var bazen aradığımda açmaz bir iki hafta sonra geri arar falan.
Neyse dugunune cagirdj. Onun şehrinde benim görümcem de yaşıyor gittim be görümcemde kaldım.
Aradığında bana şey demişti kınaya erken gel laflariz. Yani olmadı olamadı. Kınaya da düğüne de tam vaktinde gitmek zorunda kaldım. Bilemiyorum sebep bu mu ne kınada ne de düğünde benimle karşılıklı oynamadı bile tek başıma deli gibi oynuyorum durumuma acıyan teyzeleri halaları geçip karşıma oynadılar falan 😆 ben de iki gün üst üste böyle yapınca düğün sakinledigi bir an “niye benimle oynamıyorsun kız” dedim şaka ile karışık güldü geçti. Neyse takımı falan taktım gram taktım o benim bebeğime taki takmamıştı ama sorun değil dediğim gibi bana çok iyiliği dokundu kendimi borçlu hissediyordum.
Neyse ben de düğünden erken çıkarım takıdan sonra çok kalmayayım dedim varlığımla yokluğum bir zaten
Neyse vedalaştım oradaki yakın bir arkadaşı vardı benim de tanıdığım onunla da vedalaşırken “a gidiyor musun çok bile durdun” dedi güldüm umursamadım demek ki konuşulmuş çok durmadığım dedim içimden ne yapayım eski samimiyeti bulamadım
Neyse düğünden bir ay geçince aradım laflamak için evlilik nasıl gidiyor demek için açmadı ve aramadı da
Arkadaşınız sizinle rahatça sohbet etmek için kinadan önce erken gelmenizi istemiş ama gidememişsiniz. Sanırım size kırılmış. Ama böyle bir durumda ben olsam , arkadaşım farklı şehirden kınama, düğünüme gelse karşılıklı oynamak isterim, ne olursa olsun sohbet ederim. Herkesin yapısı,karakteri aynı değildir. Arkadaşınıza hak verdim fakat onun yerinde olsam telefon aramalarına cevap vermeyip sessiz kalarak tepki vermek yerine , açık açık düşüncelerimi söylerdim. Bence artık adım atmayın , aramayın.

Evli çocuğu olan insanlardan talep ettikleri olmayınca trip atan kadınları anlamıyorum.
Ev, farklı şehir, çocuk, birinci derece yakın sorunu vs vs herşey olabilir.
Anlayışla karşılaması gerekiyordu.

Yaptığı da büyük terbiyesizlik.

Ben olsam ben de alınırdım. Misafir gibi gelip gitmişsiniz. Düğüne gelen tüm misafirlerle de oynayamam. Ayrıca size karşı vefa borcumda yok ise pek önemsemezdim. Yakın arkadaşlık demek benim için yani beni yakın arkadaş olarak gören için düğün günü erken gelmeyi bırakın düğünden 1 gün önce yanımda olsun isterdim. Diğer arkadaşta haklı çok bile kalmışsınız oynamanıza gerek yoktu kalabalık etseniz yetermiş.
Heralde onlar da böyle düşündü. Ama en azından o kadar yoldan geldim çocuğumla ilk defa uzun yola araba sürdüm bir karşılıklı oynayabilirdi.
Neyse ya ben özür dileyip açıklama yapmaktan yoruldum kendimce vefa borcumu da ödedim. Bundan sonra arkadaşlık defterimizi de kapatacaksa sorun da değil kendi bilir
Zaten koca salonda eskilerden bir kişi dışında kimse yoktu ne eski arkadaşları ne eski hocaları staj yaptıkları hiç kimse
Demek ki baginj koparmak istediği de tek ben degilmisim
Sorun yok kendi tercihi

Düğünden önce yanımızda mı olmalı ya alem. AA ben ne arkadas ne akraba ne yeğen neabla kimseyi istememiştim aklıma gelmemişti yani. İstememek değil. Şuan yeğenim evleniyor bi aya. Ona da mesela bıgun önce filan gıtmıcem direkt salona gider çıkarım
E kardeş gbı büyüdük sorsan mesela. Başında mı beklemem lazin

Bu saatten sonra aranızda hakli haksizi sorun edecek bir arkadaşliginiz olduğunu düşünmüyorum.

kadın 4 saatlik yoldan gelmiş çocuklu haliyle
sırf laflamak için nasıl ve neden erken gelsin? bazen gelin tripleri çok saçma ve bunaltıcı oluyor. kına düğün günü telaşlı olur neyi laflayacaklarmış aşırı saçma.
önceden aradığında da haftalarca açmıyormuş. bi de öyle insanın kınasına niye erkenden gidip dikilsin orda? çocuğunu çoluğunu yormak zorunda mı?
Bu dediklerinize bakarsak 4 saatlik yolu çekmek yerime direk hediyesini de gönderebilirdi sadece. O kadar yolu gidecek kadar seviyorsa demek ki biraz daha erkenden gidip yanında olabilirdi. Birinin özel gününde yanında olmayı "laflamak" olarak görmüyorum ben. Sevdiğim arkadaşım içinde hayatta bir iki defa çocuğumu babasına bırakabilirim, neden yorulsun çocuk?

Amaan boşverin dediğiniz gibi vefa borcunuzu yerine getirmişsiniz. Bundan sonra aramazsınız olur biter. Arkadaşlıklar karşılıklı çaba ve iletişimle yürüyor karşıdan bunu göremiyorsanız zorlamanın hiç alemi yok

Back
X