• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hata yapmıyorum degil mi ?İlerde pisman olur muyum?

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.569
622
73
34
Kızlar beni tanıyorsunuz, bu ay boşanıyoruz altınlarımı getiricek ve anlaşmalı protokolü imzalayıp bitireceğiz. Öğretmenim çalışıyorum. Sizce ilerde boşandıgima pişman olur muyum yani söyle. İlerde kaynanamgil vefat ettiğinde 1 ev düşecekti ve şuan halihazırda arabası vardı eşimin. Bunları da ex eş basima kakti ,ilerde rahat edecektin bir elin yağda vs.Düğün borcumuzda çok yoktu ailesi karsilamisti eşyaları vs .Ama maddiyat için bu aileye ve kocaya boyun eğmek çok yanlış geliyor ben ilerde bu eve sahip olabilir miyim tekrar bir düğün yapıp evim duzenim olur mu bilmiyorum.Umarim beni yanlıs anlamazsiniz esyalari kullanamadan deprem oldu sonrasi da kaynana evi orda burda derken hic düzenimde olmadi .Bunlar cok sacma şeyler ama aklimada geliyor. Bunu da ex koca soktu aklıma.

Kızlar beni tanıyorsunuz, bu ay boşanıyoruz altınlarımı getiricek ve anlaşmalı protokolü imzalayıp bitireceğiz. Öğretmenim çalışıyorum. Sizce ilerde boşandıgima pişman olur muyum yani söyle. İlerde kaynanamgil vefat ettiğinde 1 ev düşecekti ve şuan halihazırda arabası vardı eşimin. Bunları da ex eş basima kakti ,ilerde rahat edecektin bir elin yağda vs.Düğün borcumuzda çok yoktu ailesi karsilamisti eşyaları vs .Ama maddiyat için bu aileye ve kocaya boyun eğmek çok yanlış geliyor ben ilerde bu eve sahip olabilir miyim tekrar bir düğün yapıp evim duzenim olur mu bilmiyorum.Umarim beni yanlıs anlamazsiniz esyalari kullanamadan deprem oldu sonrasi da kaynana evi orda burda derken hic düzenimde olmadi .Bunlar cok sacma şeyler ama aklimada geliyor. Bunu da ex koca soktu aklıma.
Ev araba mutluluk getirmez.Siz evimiz yok diye mi ayrılmaya kalktiniz.

Kayın aile ölene kadar belki satıp yiyecekler ne biliyim belki yıkılacak o ev depremde falan? Bugün elinizde olmayan ama bi 10 - 20 yıl sonra beeelki alabileceğiniz ama o da sizin değil kocanıza miras kalacak bi ev için mi kafanız karıştı? Mantığı kaynat mayala, öyle mis gibi. Hiç mi bişey görmediniz ayol siz? Küçükken ekmek arası ekmekle mi beslediler, bu nasıl bir kıtlık bilinci?

Sakın boşanmayın, "kaynanagil" falan ölürse, kocanız normal insana dönerse Azerbaycan da 12 puan verirse sizden kralı yok bu hayatta... sizi yanlış anlamıyoruz gayet net para için boşanmasam mı kafası bu.. ayrıca tek koca buydu başka da yok ha aman sıkı tutun ha... bir insanın ölümünü menfaate çevirme ve bu beklenti ile birilerine tahammül etme çok çirkin...

Kayın aile ölene kadar belki satıp yiyecekler ne biliyim belki yıkılacak o ev depremde falan? Bugün elinizde olmayan ama bi 10 - 20 yıl sonra beeelki alabileceğiniz ama o da sizin değil kocanıza miras kalacak bi ev için mi kafanız karıştı? Mantığı kaynat mayala, öyle mis gibi.
Bir de öğretmenim demez mi:olamaz:

Aslında evet ama cok sacma bu fikrî eski koca aşıladı .Artık benim gibi durumu iyi olan birini bulamazsin vs diyerek epresyondayim ya onu da kullanıyor.
Adam aşıladı diye bişi yok. Kendi fikriniz yok mu her kulağınızın duyduğunu böyle düşünüp duruyor musunuz? Ne dense boş ya.

Back
X