kizlar hayalmi goruyorum

Sycorox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
1.631
768
Daha adetime 2 gun var amaan dedim test yaptim sonra baktim bisi yok ya dedim iceri gittim geldim ama 3dk falan hayalet gibi ikinci cizgi goruyorum sanki resmi cektim ama hala beynimin bana oyun oynadigini dusunuyorum resimde belli mi degilmi bilmiyorum ama bir bakin ya demin kan tahliline gittim 2 30 da sobuc alcam :~

Daha adetime 2 gun var amaan dedim test yaptim sonra baktim bisi yok ya dedim iceri gittim geldim ama 3dk falan hayalet gibi ikinci cizgi goruyorum sanki resmi cektim ama hala beynimin bana oyun oynadigini dusunuyorum resimde belli mi degilmi bilmiyorum ama bir bakin ya demin kan tahliline gittim 2 30 da sobuc alcam :~

resim yokkki ciciş ?

resim yokkki ciciş ?
Ya neden hata veriyor :KK43: sizdede oylemi yuklenmiyor bir turlu

Kızlar Sycorox Arkadaşın adına ben yüklüyorum Resim ona aittir :)

( bu arada cizgiyi gördüm hadi hayırlısı :).. )

Eklentiler

• IMG-20150325-WA0001.jpeg
    IMG-20150325-WA0001.jpeg
    105,3 KB · Görüntüleme: 1.450
çizgi var canım hadi hayırlısı bakalım. benimde ilk testim öyle çıkmıştı çok hafif silik çizgiydi :KK73: çok sevindim

Hepinize cok tesekkurler ucini rahatlattiniz valla bu ay hepimize ugur getirsin insallah benim adet gunume 2 gun var daha iyuzden tesirginim bazilari yanlis solur inamayin yazmis tedirgin oldum

Kızlar ilk resim 4 gün kala
ikinci resim 2 gün kala
ucuncusu 1 gün kala..

Sycorox arkadaşım sen daha iyi bak resimlere :)

Eklentiler

• 20141129_112129.jpg
    20141129_112129.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 546
  • 2014-12-01 09.26.24.jpg
    2014-12-01 09.26.24.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 548
  • 20141201_160907.jpg
    20141201_160907.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 537
senden daha silik ilk resim :) hemen hemen yok gibi ama ama 2 3 dakikada belirdi
Ayyyy aynen yaaa dun ilk yaptigimda baktim bisi yon lavabo ovim dedim bare :) ana bi kafayi cevirdim dedim beynim benimle dalga geciyir yok yok ya var bisiler dedim :))) ya ben aslinda daha ilk ayim tam sayirlir gecen ay yunurtlama gununu takvimim den bakmistim yanlismis ! Bu ay ovulasyon ile takip ettim 12 sibde yimurtladim ve 10 unda ve 12 sinde sadece calisma oldu misafir vs yuzunden birdaha yapamadik () dedim bu ay olmaz heralde ama virf cizgi var be kuzu ben.kendimi kandirmiyorum galiba :) zaten 14 30 da kan tahlili sonucu alcam :)

Ayyyy aynen yaaa dun ilk yaptigimda baktim bisi yon lavabo ovim dedim bare :) ana bi kafayi cevirdim dedim beynim benimle dalga geciyir yok yok ya var bisiler dedim :))) ya ben aslinda daha ilk ayim tam sayirlir gecen ay yunurtlama gununu takvimim den bakmistim yanlismis ! Bu ay ovulasyon ile takip ettim 12 sibde yimurtladim ve 10 unda ve 12 sinde sadece calisma oldu misafir vs yuzunden birdaha yapamadik () dedim bu ay olmaz heralde ama virf cizgi var be kuzu ben.kendimi kandirmiyorum galiba :) zaten 14 30 da kan tahlili sonucu alcam :)
Bebegim benim sana Saatlerde Geçmez biliyorum yaşadım ben 3.cü testtern sonrak oştum kan verdim 60.73 tü ama saatler geçmek bilmemişti :)

X