KizLar Hayatim Alt Ust Oldu

Myrah68

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
812
717
103
32
Uzun bir zaman sonra malesef yine buraya yazmaktan baska carem kalmadi. 2 yil once evlendim bu benim ikinci esim ilk esimde yasadigim sikintilari belki az cok hatirlayaniniz vardir eski konularimdan.

Esimi cok seviyorum cok iyi bir insan ama ailelere takilmaktan evliligimize bakmiyor... Aslinda kendi ailesi cok sikintili herseyimize karisiyorlar gelini hizmetci olarak goren tipik ailelerden. Esim suan yurt disinda, insallah bende bir sure sonra gidecegim yanina vizeye basvuracagiz. Babasi benim esime attigim mesajlara kadar karisiyor evim onlarla ayni yerde ust katlarindayim aile apt. oturdugumuz yer.
Beni daha iyi anlamaniz icin size bugun yasadigim olayi anlatacagim; esimle bir sebepten dolayi tartismistik dun gece ve dun esimin ailesinin agir bir isi vardi onlara yardimci olmustum kollarim vucudum agri icinde dinlemedim bile bugunde hem o isin yorgunlugu hemde esimle tartismamizdan dolayi gucsuz kaldim ve moralim bozuldu. Bende asagi esimin ailesinin yanina inmedim bugunde evleri insaat halindeydi. Gorumceler falan gelmis ama esimin babasi elinde viledayla aramis ben is yapiyorum oglum diye ve sen erkek degilsin erkek olsaydin esin asagi iner bize yardim ederdi gibi kelimeler kullanmis.
Esimde suanda bu yuzden benimle tartisiyor sen benim basimi yere egdin falan. Arkadaslar ben mecburmuym gidip her parmagini şıklattıklarinda kole gibi calismaya? Insanin bazen yorgun, üzgün olduklari anlar oluyor. Dedigim gibi esimi cok seviyorum ama onu bu sekil doldurusa getiriyorlar. Onun yanina gidene kadar ne yapacagimi bilmiyorum.
Simdiden yorum yapan ve fikirler verenlere tesekkur ederim.

Gorumceler falan gelmis ama esimin babasi elinde viledayla aramis ben is yapiyorum oglum diye ve sen erkek degilsin erkek olsaydin esin asagi iner bize yardim ederdi gibi kelimeler kullanmis.
Esimde suanda bu yuzden benimle tartisiyor sen benim basimi yere egdin falan.
Babaya bakin, gelini uzerinden ogluna laf sokuyor. Esin de gelip sana bunu yetistiriyor. Yardima gidilir ama yardim beklentisi icinde olan biri(leri)ne asla yardima gitmem.

Ne kadar zaman kaldı?
Bence durumu biraz idare edin evet mecbur değilsiniz ama zaten yakın zamanda gideceksiniz ve evliliğinizi yıpratmayın kolay kolay laf anlatılacak insanlara benzemiyorlar.

Asıl eşin adam olsaydı (kp öyle demiş ya hani) lafı yapıştırır çenesini de kapatırdı o adamın.

Bence siz bunu fırsat bilip yavaş yavaş araya mesafe koyun. Kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil, öyle isteyen varsa da az yesin uşak tutsun kendine.

Arada dengeyi kuramayan bir erkek daha ! Peki yanını gittiğinizde herşey faklı olacak mı ?
Esim yanimdayken cok iyi yurt disindan geldiginde cok iyiyiz cunku herseyi kendi gozleriyle goruyor. Ama oraya her gidisinde boyle seyler yasiyoruz. Zaten onu sevmesem ve benim icin yaptigi bazi seyleri gormesem dayanamazdim bunlara asla. Bu anlattiklarim yasadiklarimdan bir tanesi sadece

Insaat hslindeki eve siz de yine yardima gitseydiniz. Esiniz yurt disinda ve siz aile apartmaninda prenses hayati yasayacaginizi mi sandiniz? Milletin evinde yasiyorsan mecbursun yardim etmeye.

Bence yurtdisina gidene kadar sabret.2 yil sabretmissin az daha dayan..yurtdisina gidince degerli olursunuz hersey degisir iyi dusun uzme kendini
Cevremdeki herkes aynisini soyluyor gidince degerli olursun diye. Ama iste ben oraya gidince degerli olmak degil buradayken huzurlu olmak istiyorum :(

Insaat hslindeki eve siz de yine yardima gitseydiniz. Esiniz yurt disinda ve siz aile apartmaninda prenses hayati yasayacaginizi mi sandiniz? Milletin evinde yasiyorsan mecbursun yardim etmeye.
Milletin evi degil kendi evimdeyim ayrica konuyu tam.okumamissiniz onceki gun cok yoruldum baska isleri vardi aksamindada esimle tartistim moralman 0 halde birde calismayami gidicem? Prenses gibide yasamak derdinde degilim her anlarnda yanlarindaym zaten. Yinede tsk ederm sizin dusunceniz bu.

Hizmetci hayati mi yaşayacak...dün yardıma gitmiş zaten canı çıkmıs...
Utandigimdan yazmamistim ama dun 5 ton komur cektim 2 gorumcemle
birlikte kalorifer komuru her biri 25 30 kg torbalar hamal gibi. Cokta varlikli aileler isteseler komuru getirenler belli miktar para karsiligi.cekiyor. Ama bu durumda ne yapicami sasirdim herseye bi bahaneleri var. Hic memnun olmuyorlar

Cevremdeki herkes aynisini soyluyor gidince degerli olursun diye. Ama iste ben oraya gidince degerli olmak degil buradayken huzurlu olmak istiyorum :KK43:
Hayatta hersey istedigimiz gibi olmuyor malesef.Bu durumu kabullenip yurtdisini beklemelisiniz..bence ne güzel böyle bi şansa sahipsiniz ya yurtdisina gitmek gibi bi seceneginizde olmasaydı..öyle düşünün
Bu saatten sonra o insanları degistiremezsiniz

Utandigimdan yazmamistim ama dun 5 ton komur cektim 2 gorumcemle
birlikte kalorifer komuru her biri 25 30 kg torbalar hamal gibi. Cokta varlikli aileler isteseler komuru getirenler belli miktar para karsiligi.cekiyor. Ama bu durumda ne yapicami sasirdim herseye bi bahaneleri var. Hic memnun olmuyorlar

Ya kıyamam, hakkaten hizmetçi niyetine mi kullanmaya çalışıyorlar seni ya? Eşin durumun farkında olmasına rağmen mi böyle konuşuyor? Bırak konuşsunlar yaa, canından kıymetli mi?

Hayatta hersey istedigimiz gibi olmuyor malesef.Bu durumu kabullenip yurtdisini beklemelisiniz..bence ne güzel böyle bi şansa sahipsiniz ya yurtdisina gitmek gibi bi seceneginizde olmasaydı..öyle düşünün
Bu saatten sonra o insanları degistiremezsiniz
Haklisiniz degismezler. Oraya gidip uzaklasacagim ve esimin en azndan benim icin ugrasmasi teselli benim icin. Ama bazen oyle anlar oluyorki bosluga dusup kaliyorum yapayalniz hissediyorum. Tsk ederim yardmci olmaya calistiniz vakit ayirip

Ya kıyamam, hakkaten hizmetçi niyetine mi kullanmaya çalışıyorlar seni ya? Eşin durumun farkında olmasına rağmen mi böyle konuşuyor? Bırak konuşsunlar yaa, canından kıymetli mi?
Evet islerini yaparsam iyiyim iste idare ederim. Ama islerini yapmazsam benden kotusu yok. Esimide orada huzursuz ediyorlar.

Hayır efendim hiç te mecbur değil içinden geliyorsa yapar. Kimse kimsinin hizmetçisi değil

Back
X