- 14 Mayıs 2023
- 101
- 18
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevremdeki çoğu kişi kız diyor ama ben ilk günden beri erkek hissediyorum bakalım hislerim ne kadar doğru çıkacakHiç anlamam bu işlerden ama kız bence![]()
Kemik yapısı kız canım
İnşallahSağlıkla gelsin insallah![]()
Kemik yapısını nasıl gördünKemik yapısı kız canımsağlıkla gelsin inşallah
ay bende öğrendiğimden beri hep içimde bir erkek hissi var ama hayırlısı bakalımBenim içimden erkek geçtiiiiii![]()
Bende böyle düşünüyorum bakalım hayırlısıBanada erkek gibi geldi :)
Yanımda olmadan nasıl anlatabilirimki, kaliteli ve çok iyi doktorlar kemik yapısından erken haftalarda söylüyor zaten ben de sadece gördüğümü söyledim, belki de aksidir bilemem. Allah gönlünüze göre versinKemik yapısını nasıl gördün![]()
Haydi hayırlısı amiinnnnErkek gibi kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Teşekkür ederim sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değilYanımda olmadan nasıl anlatabilirimki, kaliteli ve çok iyi doktorlar kemik yapısından erken haftalarda söylüyor zaten ben de sadece gördüğümü söyledim, belki de aksidir bilemem. Allah gönlünüze göre versin![]()
Kesinlikle en önemlisiTeşekkür ederim sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil![]()
14. Haftadan sonra söyleyeceğim dedi doktor normalde 16-20 deniliyor cinsiyet öğrenme haftasınaKesinlikle en önemlisine zaman belli oluyor
12de öğrendim ben14. Haftadan sonra söyleyeceğim dedi doktor normalde 16-20 deniliyor cinsiyet öğrenme haftasına![]()
16. Hafta randevumuz var belli olacak inşallahKesinlikle en önemlisine zaman belli oluyor