Kızlar hayırlı akşamalar

filiz nida

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
227
64
13
23
Kızlar 6 haftalık hamileyim ama aslında 7 haftalık ama itrasyonda 6 haftalık gözüküyor doktor geç gebe kalmışsın dedi gecen hafta keseyi gördük bugün gittim kalbi oluşmamış dedi normalmi diye birde uts bakıp bebek vsrmi yokmu bakabilirmisiniz büyümesi normalmi kesenin

Eklentiler

• 16867601388626157391851495088217.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar yardımcı olabilirmisni, lütfen 4sene bekledik ilk gebeligim çok tecrubesizim

ultrasonda 6 haftalık olduğu için. Geç döllenme olmuş büyük ihtimalle bir dahaki hafta kalp atışlarını duyabilirsiniz sanırım brn öyle biliyorum

Benim de 6 haftalıkken kese vardı. Bebek yoktu. Kesenizin kaç mm olduğunu tam göremiyorum ama sizinkinden daha büyüktü sanırım hatta. 1 hafta sonra vajinalden gördü. Minicik. 2 hafta sonra kocaman göründü artık. Siz de stres yapmayın. Görünür 1 hafta sonra. Karından görünmezse vajinalden bakmalarını isteyin

Geçen hafta 10 mm di nokta kadardı bu haftada daha da buyunuş

Ayni durumdayiz endiselenme yumurtalarimiz gec catladigi icin gec yumurtladik benim de adet tarigime gore su an 6+3 ama ultrasona gore 5+3 olabilir kuzucum doktorum 1 hafta gec olmasini olumsuz kabul etmeyiz dedi 2 hafta sonra kalp atisini duyabilirsin

İnşallah doktor kalbini duymmwmiz anormal bir durum dedi geç hamile kalmsinı dedi

Valla doktora dedim bebek goxuktumu dedim oda kalbi daha oluş.amiş dedi sadece kesenin içi derde bı nokta gibi şeyler hareket edyiyordu başkada birşey demedi içime kurt düştü bebek gözüktü gozukmedi diye
Siz bi dahaki sefere vajinal baktırın. İşte benim kese 13 mm iken karından görünmedi. Hemen vajinal baktı. Vajinalden 3 mm göründü bebek. Keşke vajinal baksaymış

Zaten5 haftada keseyi gördük 6 .haftada bebeği gördük kalbi oluamis haftaya gel dedi durum bundan ibaret doktor kalbini duymamız gerekiyordu diyor
6.haftada duyulmayabilir normal daha 7.haftada duyan var bir de ustelik senin gec dollenme ayrica benim de oyle kendini kasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…