Kızlar hayırlı akşamlar hepinize bir sorum olacaktı

filiz nida

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
227
64
13
23
Hayırlı akşamlr Hanımlar hayiirli cumalr rabim inşallah şu günlerin hürmetine inşallah rabim dielyip isteyen herkese evlat kosunu içinde bizede versin iňşallah
Size bir sorum olacaktı ben 4 senelik evliyim çocuk istiyoruz olmuyor yani devlette doktora gidiyorum hormonların çok yüksek dedi çarkı felek gibi bir hapa başladim 5 ay kullandım adetim 15 güne bir geliyordu 10 gün kanamam sürüyordu o hapı kullandıktan sonra artık 30. Günden aşağı gelmiyor ve 5,6 gün anca sürüyor kanamam ve geçen hafta idarar enfeksiyonu oldu ve idrarim kıpkırmızı oldu dök tor enfeksiyon için hap verdi onlar geçsin. Hormonalrina tekrar bskilim dedi ve ben devlette devlet mi etmeliyim. Bı tedavi olurmu yoksa ozelme başlamalı mıyım ve biz eşimle yumurtlsm günlerimi 2/ gün değerlendirdik adetime 10, gün falan var ve ben 2 gündür aşırı istahim açıldı mkgdem dolu sma cok yiyesim geliyor ve bu adetten oncemi başlar bu bir belirtisi yardımcı olabilir misiniz acaba ?

canim oncellikle sanada hayirli cumalar Allahım gonlunden geceni tez zamanda nasip etsin insallah hormonlarim yuksek cikiyo demissin eger hormanlarinda sıkimti varsa bnce onun tedavisini ol hormonlar gebelikte onemli cunku gebelik olusmaz kolay kolay sen tekrardan bi baktir insallah iyi cikar cikmazsada ilac verir muhakkak benim bi tanidigim hormon bozuklugu nedeniyle ilac kullaniyo sanada verir ihmal etme git doktora

Evet verdi 5 ay kullandım 15 günde gelen adetim 30 dan aşağı gelmez oldu daha 8,9 falan var adete ama aşırı istahim açık aslında abur cubur la ararım iyi değil ama aşırı çok yiyorum o yüzden bı supelendim

Canım hamileysen kasıklarda çok ağrı oluyo batma şeklinde akıntı çok oluyo belde ağrı baya siddetli oluyo bende yeni hamileyim bikac gün oldu ogreneli bendeki belirtiler bunlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…