Kızlar HCG 20 çıktı hikayemi okurmusunuz?tuhaf şeyler oluyor

Sosyallanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
5.404
1.870
123
Merhaba kızlar Çarşamba günü akşam saatlerinde erken gebelik testinde silik çıktı regl günüme iki gün vardı yani cumartesi günü regl günüm olacaktı neyse Perşembe günü sabah bı baktım akıntım var açık renkli dedim galiba kimyasal oluyo o gün öğlen kan testi yaptırdım 5.7 çıktı tamam dedim kimyasal akıntım devam ediyo ve gittikçe artıyor o gün azdı cuma günü bildiğiniz regl oldum yoğundu hatta pıhtılı geldi tamam dedim kimyasal cumartesi günü birden azaldı ve pazar günü tamamen bitmişti yani iki gün az bir gün yoğun oldu kanamam ama göğüs ağrım geçmedi ve bel ağrımda azda olsa vardı neyse biraz aklım karıştı ağrıların gecmemesine yol üstünde eczaneden gebelik testi aldım bugün ve sonuç böyle çıktı yani anlamadım kimyasal olsa şimdiye değer düşerdi kanama bitti sonuçta çünkü Haziran ayında da yaşadım ozaman kanamam 5 6 gün sürmüş değerim düşmüştü hemen hatta 12 di ozaman sizce bu durumun ne? Bunu dün yazmıştım buraya bugün kan testi yaptm değer 20 çıktı 🙄

Üstüne görmüş olabilirsin iki gün sonra tekrar test yaptır banalım sağlıklı artış var mı

Canım Perşembe 5.7 hergun 2 kat artması lazım . Yani bugünkü değerin en az 160 olması lazımdı kimsayal geçiriyorsun galiba

Canım Perşembe 5.7 hergun 2 kat artması lazım . Yani bugünkü değerin en az 160 olması lazımdı kimsayal geçiriyorsun galiba
Canım Perşembe öğlen 5.7 çıktı ve o gün açık renkli lekenme başladı kimyasal diye düşündüm cuma günü kanama arttı cumartesi tekrar azaldı Pazar günü kanama bitti pazartesi şüphelenip kaset test yaptm silik ckti bugün öğlen kan verdim 20 kimyasal olsa artmazdi. 5.7 Perşembe ise cumartesi öğlen iki katı 10 olur pazartesi de iki katı 20 olur nasıl 160 oluyo anlayamadım eminmisin?

Canım Perşembe öğlen 5.7 çıktı ve o gün açık renkli lekenme başladı kimyasal diye düşündüm cuma günü kanama arttı cumartesi tekrar azaldı Pazar günü kanama bitti pazartesi şüphelenip kaset test yaptm silik ckti bugün öğlen kan verdim 20 kimyasal olsa artmazdi. 5.7 Perşembe ise cumartesi öğlen iki katı 10 olur pazartesi de iki katı 20 olur nasıl 160 oluyo anlayamadım eminmisin?

Perşembe öğlen 5.7 cuma öğlen 11
Cumartesi öğlen 22 pazar öğlen 44 pazartesi 88 salı 170 falan

Doktorun ne dedi

Canım Perşembe öğlen 5.7 çıktı ve o gün açık renkli lekenme başladı kimyasal diye düşündüm cuma günü kanama arttı cumartesi tekrar azaldı Pazar günü kanama bitti pazartesi şüphelenip kaset test yaptm silik ckti bugün öğlen kan verdim 20 kimyasal olsa artmazdi. 5.7 Perşembe ise cumartesi öğlen iki katı 10 olur pazartesi de iki katı 20 olu

Bir günde iki katlı artmalı ben iki günde bir iki kat saniyordum
Pardon özür dilerim galiba ben yanlış biliyorum insAllah kimyasal değildir bazı insanlarda yerleşme kanamasinin gürlügü değişiyormuş hatta bazıları normal adet gorurlermis 6-7 gun

Pardon özür dilerim galiba ben yanlış biliyorum insAllah kimyasal değildir bazı insanlarda yerleşme kanamasinin gürlügü değişiyormuş hatta bazıları normal adet gorurlermis 6-7 gun
Bende bir an şok oldum😀 48 ile 72 saat arasında iki kat artmalı diye biliyorum bakalım iki gün sonra tekrar yapacam kan testini inşallah sağlıklı ilerler ama bilemedim daha önce kimyasal da geçirdim ama bu şekilde olmamıştı

Keşke bir doktora gitsen hangi dönemdeyiz kendi kendine test yapıp değerlerle kimyasal gebelik diyorsun. Gerçekten anlam veremiyorum belki daha önemli tehlikeli birşey var ortada burada sana söylenenlerlemi harket edecwksin ?

Back
X