kızlar hediyem hazır :)

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
daha önce 2. yıl dönümümüz için sevgilime ne hediye alayım ya da yapayım diye başlık açmıştım en sonunda kendim fonustan abajur gibi bir şey yapmaya karar vermiştim bazı arkadaşlarda yaptıktan sonra bizimle paylaş demişti...erkek arkadaşım fenerbahçeli fanusun dışına sarı lacivert renkte benekler yaptım içine sarı kum(vazo için satılan süs renkli kumlardan) döktüm ve camdan süs olarak satılan sarı lacivert taşlar koydum marangozda bir kapak yaptırdım(ortası delik bir şekilde) üzerine bunu sarı kartonla kapladım ortasınada sarı bir lamba geçirdim abajurum hazıııırrek olarak yanına fenerbahçe battaniyeside almayı düşünüyorum çok hoşlanacak diye düşünüyorum bu hediyeden tam istediğim gibi emek isteyen bir şeyde yaptım çünkü şimdi yaptığım abajurun resimlerini paylaşıcam bakalım beğenecekmisiniz :):)

Eklentiler

• $Fotoğraf0189.webp
    34 KB · Görüntüleme: 118
  • $Fotoğraf0186.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 111
  • $Fotoğraf0185.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 92
  • $Fotoğraf0188.webp
    25 KB · Görüntüleme: 119
  • $Fotoğraf0187.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
hııımmmm çok güzel olmuş el emeği göz nuru... ama içine normal ampüllerden değilde mavi renkli bir ampül alsan daha güzel olabilr sadece bir fikir..

eline sağlık, en güzel hediye el emeği zaten..çok güzel olmuş

mavi renkli ampül denedim canım çok boğdu renk koyu diye abajurun taşları falan çok karanlıkta kaldı bende takımın diğer rengi olan sarı renkli ampulü seçtim :)

bide bu abajur dimi yani masa gibi bi yerde duracak asılmayacak... o kapağının üstünede koni şeklinde kapak gibi bişey yapabilirsin, ampülün kablosu falanda tepeden çıkmamış olur, hem tamamlar daha şık olabilir.. kalın renkli kartonlar var ya onlarla olabilir veya başka bişeyle.. sadece bir fikir... :)

evet masanın üzerinde duracak bir yere asılmıycak... verdiğiniz fikride düşünücem :)

veyaaaa koni değilde şu şekilde bir taraftar şapkasıda yapıştırabilirsin kapağının üstüne, kablosunuda arkadan indirirsin.. o zaman battaniye almana gerek kalmaz bu tek başınada çok güzel bir hediye olur..

çok hoş bi görünüm olmuş benim sevgilimnde fenerbahçeli umarım sevgilin begenir emeğine saygı gösterir

Çok güzel olmuş eline sağlık
bence çok beğenicek el emeği sonuçta

hediyenin son hali nedir merak ettim, verdin mi beğendimi? değişiklik yaptın mı nasıl oldu resmi varsa eklermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…