• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar help me please.

ay ne bileyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
15
4
36
29
Merhaba arkadaşlar yıl oldu 2025 ama bizim umuda ve desteğe ihtiyacımız var. Bir şey soracağım. Adetim 4 gün gecikti ve 2 gün önce erken gebelik yaptım silik pozitif çıktı. gecesinde özele acile gidip kan testi verdim ve sonuç 1.20 çıktı. Ama sanki heran adet olacakmışım gibi sancım var. 7 senedir sonuçlarım hiç böyle çıkmamıştı hep 0.50 çıkmıştı en fazla. Bu şekilde olup gebe olduğunu öğrenen var mı sizce varmı bişeyler.
He bu arada son 1 hafta içinde 1 damla gibi lekelenmem oldu. Adet yakın ondan mı acaba demiştim

Eklentiler

• IMG_3516.webp
    IMG_3516.webp
    101,8 KB · Görüntüleme: 63
İdrar testi hatalıymış kanda da pozitif çıkardı. Benim de 1.20 çıktığı olmuştu ama hamile olmamıştım maalesef

Merhaba arkadaşlar yıl oldu 2025 ama bizim umuda ve desteğe ihtiyacımız var. Bir şey soracağım. Adetim 4 gün gecikti ve 2 gün önce erken gebelik yaptım silik pozitif çıktı. gecesinde özele acile gidip kan testi verdim ve sonuç 1.20 çıktı. Ama sanki heran adet olacakmışım gibi sancım var. 7 senedir sonuçlarım hiç böyle çıkmamıştı hep 0.50 çıkmıştı en fazla. Bu şekilde olup gebe olduğunu öğrenen var mı sizce varmı bişeyler.
He bu arada son 1 hafta içinde 1 damla gibi lekelenmem oldu. Adet yakın ondan mı acaba demiştim
muhtemelen kimyasal en kısa zamanda sağlıklı gebelik olur bekleyen herkese inşallah 🤲 yada betan inşallah yüksekmiştir nedir son durum🌺

Back
X