Kızlar help

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
Kızlar bugün adet günümdu fakat olmadım erken gebelik testi aldım çok ince kıl gibi çizgi çıktı eğer hamileysem çıkması lazımdı demi 1 gün gecikme yaşıyorum

Yok canım kimysal geçirdim bu ay biz zaten çocuk düşünmüyorduk, beklenmeyen anda geldi ama çok güzel hissettirmişti. Bakalım hayırlsıı şu anlık istemiyo gibi değiliz inşallah olur biximde
İnşallah canım benim Rabbim ikimize de nasip etsin 2 yıldır uğraşıyorum bende inşaallah rabbim yüzümüzü güldürur

İnşallah canım benim Rabbim ikimize de nasip etsin 2 yıldır uğraşıyorum bende inşaallah rabbim yüzümüzü güldürur
Yanlış anlamazsan neden olmadı inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu cok dus edicem sizin icin cünkü aksi cok büyük hayal kırıklığı oluyor

Yanlış anlamazsan neden olmadı inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu cok dus edicem sizin icin cünkü aksi cok büyük hayal kırıklığı oluyor
Canım hastaneye gitmeye maddi durumum köyde oturuyorum eşim çalışmıyor bir türlü düzen tutaramadik o yüzden neden olmadığını da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…