testi yarın ilk idrarla tekrarlayın silik bile olsa hamilelik var demektirKızlar bugün adet günümdu fakat olmadım erken gebelik testi aldım çok ince kıl gibi çizgi çıktı eğer hamileysem çıkması lazımdı demi 1 gün gecikme yaşıyorum
Peki tekrarlicam mutlaka ama erken gebelikte net çıkması gerekmiyor mu ilk gebeliğim olcakda pek bir bilgim yoktesti yarın ilk idrarla tekrarlayın silik bile olsa hamilelik var demektir
Foto yukleyinKızlar bugün adet günümdu fakat olmadım erken gebelik testi aldım çok ince kıl gibi çizgi çıktı eğer hamileysem çıkması lazımdı demi 1 gün gecikme yaşıyorum
Foto yukleyin
Foto yukleyin
Canım bakar mısın bı kimyasal mıdır bugün olmadım reglben kimyasal geçirdim 4 gün geciktiğim halde silikti normal
Canım çizgi basbaya gözüküyor ama ben huna kimyasal diyemem ki kimse diyemez yarın git kan twsti ver ve 2 güne bir tekrarla keseyi görene kadar. 2 güne 2 katı artış lazım. Umarım sağlıklı bir gebeliktirCanım bakar mısın bı kimyasal mıdır bugün olmadım regl
2.de gözüküuo sanki benimde böyleydiBen goremedim pek
İnşallah vardır canım yaa2.de gözüküuo sanki benimde böyleydi
Benim ilk bebeğim olcak senin varmı çocuğun2.de gözüküuo sanki benimde böyleydi
Teşekkür ederim canım inşallah ikimizin de olurBen goremedim pek
Yok canım kimysal geçirdim bu ay biz zaten çocuk düşünmüyorduk, beklenmeyen anda geldi ama çok güzel hissettirmişti. Bakalım hayırlsıı şu anlık istemiyo gibi değiliz inşallah olur biximdeBenim ilk bebeğim olcak senin varmı çocuğun
İnşallah canım benim Rabbim ikimize de nasip etsin 2 yıldır uğraşıyorum bende inşaallah rabbim yüzümüzü güldürurYok canım kimysal geçirdim bu ay biz zaten çocuk düşünmüyorduk, beklenmeyen anda geldi ama çok güzel hissettirmişti. Bakalım hayırlsıı şu anlık istemiyo gibi değiliz inşallah olur biximde
Yanlış anlamazsan neden olmadı inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu cok dus edicem sizin icin cünkü aksi cok büyük hayal kırıklığı oluyorİnşallah canım benim Rabbim ikimize de nasip etsin 2 yıldır uğraşıyorum bende inşaallah rabbim yüzümüzü güldürur
Canım hastaneye gitmeye maddi durumum köyde oturuyorum eşim çalışmıyor bir türlü düzen tutaramadik o yüzden neden olmadığını da bilmiyorumYanlış anlamazsan neden olmadı inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu cok dus edicem sizin icin cünkü aksi cok büyük hayal kırıklığı oluyor
Hayıt tohumu çakşır suyu iyi gelir dediler sonra soğan suyu falan hepsini yaptım ama bı sonuç alamadımYanlış anlamazsan neden olmadı inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu cok dus edicem sizin icin cünkü aksi cok büyük hayal kırıklığı oluyor
Allah razı olsun bende sana dua edecem çok zor bir süreçYanlış anlamazsan neden olmadı inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu cok dus edicem sizin icin cünkü aksi cok büyük hayal kırıklığı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?