Daha çok erkenKızlar adetime 1 hafta kala test yaptım negatif çıktı. Acaba testte çıkmamış olabilir mi erken yaptığım için?
Bi umut işte silik faln çıkar diye,Daha çok erken
Bende yaptım reglime 7 gün var daha yumurtlamamın üstünden 8 gün geçti çıkmıyacağını bile bile test yaptım bembeyaz çıktıBi umut işte silik faln çıkar diye,
aynı benBende yaptım reglime 7 gün var daha yumurtlamamın üstünden 8 gün geçti çıkmıyacağını bile bile test yaptım bembeyaz çıktı
gecikince tekrarlayın benceBenim 3 uygulamada da ayrı tarih regl 23/24/25 Aralık. Dün ve bugün test yaptım ikiside geleceğimden daha aydınlık bembeyaz çıktıEki Görüntüle 3179987 Eki Görüntüle 3179988
Cuma günü hem röntgen hem anestezili diş işlemim var duruma göre ayarlayacaktim ama kan vereyim en iyisigecikince tekrarlayın bence
kanda kesin çıkar idrar da çok geç çıkıyor yaCuma günü hem röntgen hem anestezili diş işlemim var duruma göre ayarlayacaktim ama kan vereyim en iyisi
Kan verdim 4.30da çıkacak inşallahkanda kesin çıkar idrar da çok geç çıkıyor ya
ay heyecan yaptım sanki kendim vermişim gibi belirtin var mıydı?Kan verdim 4.30da çıkacak inşallah
Tamamen eşim istedi diye yaptırdım hem rüyada görmüş hemde bir daha düşük olur diye o da çok korkuyoray heyecan yaptım sanki kendim vermişim gibi belirtin var mıydı?
bu erkekler neden sabırsız ya biz umutsuzluğa kapılıyoruz üzülüyoruz negatif görünce ama sabırsız olan onlarTamamen eşim istedi diye yaptırdım hem rüyada görmüş hemde bir daha düşük olur diye o da çok korkuyor
Yokmuş zaten negatifbu erkekler neden sabırsız ya biz umutsuzluğa kapılıyoruz üzülüyoruz negatif görünce ama sabırsız olan onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?