Kızlar hem çalışıp hem tüp bebek sürecini nasıl yönettiniz ?

Merhaba canım, çalışırken tabiki zor oluyor ama bu gözünü korkutmasın. Ben özel sektördeyim. Genellikle cumartesi günleri yada sabah ilk randevuyu aldım. Zaten ilaçlara başladıktan sonra yumurta takibi için 3 defa kontrole gitmişimdir sonra opu oldu. 1 günlük rapor aldım. Transfer sonrasi bana 3 gün yetti. Doktorum daha fazla verebilirim dedi ama ben istemedim. Uzak şehirde olan bazı arkadaşlar yumurta takiplerini bulundukları şehirde kendi doktorlarına yaptırıp, tüp bebek doktoru ile paylaşmış. Eğer öyle yapabilirsen çok daha kolay olur. Umarım hersey gönlünce olur 🙏

Doğru söylüyorsunuz. En yakın gidebileceğim yer kayseri vardı orası bile uzak kaçacaktı dediğiniz gibiyse. Bizim hastanede de kendi personeline rapor vermede sıkıntı çıkarıyorlar ama bir şekilde mecbur yapacaklar napayım.
Öyle canım. Bizimkiler de bırak rapor vermeyi muayene için bile randevu al diyor.

Merhaba canım, çalışırken tabiki zor oluyor ama bu gözünü korkutmasın. Ben özel sektördeyim. Genellikle cumartesi günleri yada sabah ilk randevuyu aldım. Zaten ilaçlara başladıktan sonra yumurta takibi için 3 defa kontrole gitmişimdir sonra opu oldu. 1 günlük rapor aldım. Transfer sonrasi bana 3 gün yetti. Doktorum daha fazla verebilirim dedi ama ben istemedim. Uzak şehirde olan bazı arkadaşlar yumurta takiplerini bulundukları şehirde kendi doktorlarına yaptırıp, tüp bebek doktoru ile paylaşmış. Eğer öyle yapabilirsen çok daha kolay olur. Umarım hersey gönlünce olur 🙏
Ne yaptın neye karar verdin?

Doğru söylüyorsunuz. En yakın gidebileceğim yer kayseri vardı orası bile uzak kaçacaktı dediğiniz gibiyse. Bizim hastanede de kendi personeline rapor vermede sıkıntı çıkarıyorlar ama bir şekilde mecbur yapacaklar napayım.
merhaba , çalışan biri olarak yazıyorum hemde evimle iş yerim arasında bir buçuk saat mesafe var, ilk iki tarnsferimde sadece iki gün rapor aldım özelde çaıştığım için ki doktorum fazlasına gerek yok bastıra bastıra yatma hayatına dön dedi ve ikiside pozitif oldu ama maalesefef 7 haftada düşük yaşadım oda genetik sorun olduğuna bağladılar,3 temmuzda perşembe 3 transferiimi oldum pazartesi işe başaldım bu doktorumda yatma işine dön dedi batıra bastıra iki gün yatmana bile gerek yok dedi stres yapma gerisinin hiç bi etkisi yok dedi tutunma sürecinde tam tersi hareket rahim kanlanmasını arttırdığı için faydası var dedi.gebelik sonrası riskli durum olur ise ozaman çalışma durumun değerlendiril dedi .
yani hiçç stres yapma şimdiden böyle olcağı varsa allahın izniyle her türlü oluyor .

Back
X