Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onunla alakası yok canım şuanda burda çok var hamile olan. Allaha kalmış bişey o herşeyi normal olup tutmayanda olabiliyor, eşinin 2 spermi bulunupta tutanda oluyor. ben şuanda hamileyim ama derecesi çok düşük heran düşük tehlikem var. allah yardımcın olsun vakit kaybetme bence
Yoo bana doktorum demişti ben Haziran'da yaptırmıştım çok sıcak cde klima felan yakın dedi soğutun evi dedi klima aldı. Bizde ikinci gün hastalandım usuttum amma tuttu suanda 30 haftalık hamikyin kısın da yidir hatta yazın yunurtaliklarada kalitsi etkilenirmiş
kız sen bosver boyle seylerı.kar kıs tan once daha onemlı seyler var onlara bak sen.kartopu oynamayı dusunmuyosun dımı transferden soooraaa
canım bizede yazın tutmuyo dediler sıcaklardan dolayı boşver sen millet zaten moral bozmak için birebir canım benim rabbim verdikten sonra ol dedikten sonra bu işin yazı kışı olmuyo o zamn kimse normaldede kışın hamile kalamazdı banada yazın yaptırma kışın yaptır dediler ikilimde bıraktılar ama ben veren rabbim dedim iyikide kalbimin sesini dinlemişim canım bol bol dua başka hiçbişey değil rabbim yeterki ol desin gerisi hikaye inşallah o güzel haberide bizlere verirsin
bunun mevsimle ne alakası var.sen hiç böyle düşünme ne zaman hazır hissdersen o zaman yaptır.
canim bencede kimsenin dedine bakma senin düsünecegin daha önemli seyler var,bende subat ayinda ankarada tedaviye basliycam sen hangi merkeze karar verdin????
maalesef tok arkadaşım diyen doğru demiş. bana tüp bebek doktorum söyledi. ilkbahar ve yazın vücut daha gevşek oluyormuş daha iyi tutunuyormuş. aldığımız ilaçlar vücut direncimizi düşürüyormuş daha kolay hastalanıyormuşuz. kışın grip nedeniyle bu pik yapıyormuş. hatta adana başkent hastanesini arayan arkadaşlar bu sorunun yanıtını alabilirler. ciddi ciddi yapmak istemediler. hakikatende dedikleri oldu. yumurta toplama işleminde çok şiddetli öksürük oldu. hala devam ediyor. hiç bir ilaçta alamadım. ben olmazsa şubatta denerim diyordum ama kafam karışık. beklemek isteiyorum ama o kadar paraya emeğe de yazık olucak.
yazin olmaz kisin olmaz baharda mi denesek acaba:))
kisin belki hastalik riskimiz daha cok diye mart nisan beklenebilir belki ama cok da etkili olmasa gerek diye dusunuyorum. bence sen icindeki sesi dinle, her an her kadin hamile kalabildigine gore her mevsim olabilir.