• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hemen yazın lutfennn

bende oyle yapmayı duaunuyorum valla ben gurgan klınık var buyuk olasılıkla ona gıtmeyı dusunuyorum tımur gurgana sızın varmı aklınızda bı doktor

canim ben merkezime karar verdim maya tüp bebek merkezi osman hoca esim su izinde ve ilk görüsmesini yapti insallah subatda bende gitcem ve basliycaz ben ama ön tedavi olarak ocak adetimle basliycam

kız sen bosver boyle seylerı.kar kıs tan once daha onemlı seyler var onlara bak sen.kartopu oynamayı dusunmuyosun dımı transferden soooraaa

Aaaa niyeymisss ...

Bizim canimiz da tar topu cekemez mi yani ...

Ben dün kartopu oynadim ...

Yani transferimin 9. günü...

Valla cok eglenceliydii ... delikafadulden

bende ocak ayında baslamayı dusunuyorum ama dıolarkı kısın tupbebekler pek tutmazz dıolar boyle bısey duyan varmı ne olur cevap verın kafam cok karısık yardım edın lutfennn bıde kısın yaptırıp hamıle kalan varsada yazsın nasıl zor oluomu anlatsın

Canım benım kım uyduruyor boyle seylerı. Benım bır tanıdıgım ocakta basladı subatta gebeydı. Sımdı 1,5 yasında cok tatlı kızı var. Banada yazın sıcakta tutmaz dedıler. Sımdı 7 aylık gebeyım darısı basına kımseyı dınleme nezaman kendını hazır hıssedersen ozaman basla.

Canım benım kım uyduruyor boyle seylerı. Benım bır tanıdıgım ocakta basladı subatta gebeydı. Sımdı 1,5 yasında cok tatlı kızı var. Banada yazın sıcakta tutmaz dedıler. Sımdı 7 aylık gebeyım darısı basına kımseyı dınleme nezaman kendını hazır hıssedersen ozaman basla.

ayyy sagol canım bana boyle destek verıyosunuz yaaa ben cok rahatlıyorum ınsallah bızımde olur dua edınne olur allah senınde kucagına almayı nasıb etsın

Aaaa niyeymisss ...

Bizim canimiz da tar topu cekemez mi yani ...

Ben dün kartopu oynadim ...

Yani transferimin 9. günü...

Valla cok eglenceliydii ... delikafadulden

ooooo desene cok eglencelıydı ozaman ınsallah hayırlı haberı verırsın bızlere

canim ben merkezime karar verdim maya tüp bebek merkezi osman hoca esim su izinde ve ilk görüsmesini yapti insallah subatda bende gitcem ve basliycaz ben ama ön tedavi olarak ocak adetimle basliycam

ınsallah hepımız ıcınde hayırlısı olur

sagol canım bana destek oldugun ıcın ınsanlar kafa karıstırmada bırıncıler zaten rabbım senınde yardımcın olsun ınsallah bebısın durur ınsallah ona bısey olmaz

ne demek canım burda hepimiz bir amaç için toplandık bebişlerimiz olsun diye bizi bizden başka kimse anlamaz değil mi? başladım haberini alalım hadi:)

ay arkadaşım.....bu işin kışı,yazı olurmu hiç........kendini nezaman hazır hissediyorsan o zaman başla......biz mesela bu ay 4.cü deneme için başlıyalım demiştik ,ama ben kendimi hiç hazır hissetmediğimi anladım,erteledim.....bizim için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun.......HERŞEYıN HAYIRLISI ALLAHTAN.......

Back
X