Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar hepimizin derdi aslında saç boyasının akması

Simassa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
51
0
1
Ankara
Kızlar öncelikle merhaba

Şimdi sizlere önemli bir sorum olacak

Benim saçım Oriyelle açıldı sonra iki kez koyu renge boyattım şimdi siyah ama saçım gittikçe açılacakmış önceki gibi açık kahve istemiyorum çünkü bana yakışan en güzel renk siyah sürekli boyatmakta istemiyorum açılırsa ne kadar açılır bi de ne kadar zamanda saç rengi oturur cevaplarsanız sevinirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

4 - 5 yıkamadan sonra iyice akar ama birkaç kez Siyahın tonlarında boyatirsaniz saç bi süre sonra benimser rengi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mesela hangi renk olur akarsa altı Oriyelle açılmış bi renk turuncumsu tam olarak koyu kahve mi olur en son

Mesela hangi renk olur akarsa altı Oriyelle açılmış bi renk turuncumsu tam olarak koyu kahve mi olur en son

Aktikca marketten boya al ve boya canım kesinlikle kuaförlere para verme kendin yapabilirsen.. Çünkü kuaförlere gelen mallar en ucuz ve adi olanlar.. Benim saçlarım da sarı. Bi ara kahveye boyattim uçları falan akıp açılmaya başladı kumral gibi. Sonra kendim tekrar koyu kahveye boyadım bi daha sarı falan kalmadı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…