kızlar hepinizi bekliyorum

Umutsuz35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
188
6
118
Kızlar ben epey bir süredir kkya üyeyim.En çokta hayatımda arkadaşlıklarla ilgili sorun yasadığım için sık sık bu forumlara uğrayıp cevap yazıyorum.paylaşıp fikir almak istiyorum ama genelde ya yorumsuz kalıyor yada cok sert eleştiriler geliyor yazdığımada paylaştığımada pişman oluyorum.arkadaşlık sorunların pek çoğumuz sık sık yada hayatımızın bir dönemimde yaşıyoruz. Benim en çok sıkıntım ilişkilerimin hep tek taraflı olması benim bir süre devam ettirmem biraz daha zaman geçer paylaşımımız artar diye düşünmem.Bu topiği açmamın nedeni benim gibi bu konularda sorun yaşayan bayanları bir araya getirip fikir paylaşımında bulunmak dertlesmek.Çünkü herkesin algısı farklı seni çok seven bir insan bile senin sorununu ne kadar üzüldüğünü anlamayabiliyor.Ama aynı sorunları yaşayanlar aynı duyguyu paylaşanlar oluyor ne dersiniz hepinizi bekliyorum...beni yanlız komayın:)

Sadece kadin erkek iliskilerinde degil sanirim bu kacan kovalanir mantigi insanlara ne kadar deger verirsen o kadar uzaklasma ihtimali doguyor..bu yuzden mesafeyi korumak onemli..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin bir konunu hatirliyorum. Cevap da yazmistim. :) Kuzenle, telefonlasmalarla ilgili olan konuna. Hatta senin arkadaslarina karsi ilgili olman hosuma gitmisti, ozenmistim. Keske ben de oyle olabilsem diye. Hele de telefonlasma konusunda.

Ben de yalnizim. Yakin arkadaslarim Turkiye'de, ben yurtdisinda. Uzak olunca birbirimize yetemiyoruz. Ne benim arkadasa ihtiyac duydugumda onlar var, ne onlar ihtiyac duydugunda ben. Bu konuda gerek kendilerine, gerek icimden cok sitem etmisligim, onlara cok kizmisligim var. Ister istemez ara biraz soguyor. Yani internet uzerinden gorusuyoruz da o da ne kadar tatmin ederse iste. Ben saat farkindan dolayi pek telefon etmeye de yeltenemiyorum. Bazen cok cekiniyorum. Rahatsiz etme takintim var. Geriliyorum, arayamiyorum. Gelecek sene ulkeme donuyorum, arkadaslik bakimindan daha guzel olacagini dusunuyorum. Arada mesafeler olmayinca tabii...
Bende de durum boyle.

Diger konularina meraktan bakmistim. Bende soyle bir izlenim biraktin. Sen cok samimiyeti, cok gorusmeyi seviyorsun. Benim gibi. Ama benden farkin, sen somut olarak birseyler yapiyorsun, ben daha az ilgilenirim, az arar sorarim. Yakinlarinla ilgilisin, aramalar olsun filan. Aynisini goremeyince uzuluyorsun. Dogru muyum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…