Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar benm de bir hfta içinde sezeryanım gerçekleşecek kısmetse.kızımın adını ELİZ BADE koyacaz.sevdiğim isimler eliz,bade,rima,beren,derin ve arya.....
allah kurtarsın canım adaş olcaklar o zaman benim kızla bende bade koycam sanırım babası en çok bu ismi sevdi![]()
Gercekten hepinize teşekkür ederim kızlar ne zor iş bu ya.eşimle de zevklerimiz uymuyor etraftan en ufak olumsuz söz de soğutuyor.haziran bebişlerinin cogu kız cidden çin takvimine inanasım war.. Nil cok güzel ama soyadımiz zaten 4harf bade güzel ama enaz 10kisi kaba dedi.aklıma öykü eliz nehir nil gelio
Napcam bilmem![]()
Kızlar az kaldı doğuma ama hala isim bulamadım eğer bulamazsam da babası gidip benim hiç istemediğim ismi koyacak valla :)))) ortada isim yok çünkü... tavsiyelerinizi bekliyorum beğendiğiniz kız isimlerini yazar mısınız?
![]()
Gercekten hepinize teşekkür ederim kızlar ne zor iş bu ya.eşimle de zevklerimiz uymuyor etraftan en ufak olumsuz söz de soğutuyor.haziran bebişlerinin cogu kız cidden çin takvimine inanasım war.. Nil cok güzel ama soyadımiz zaten 4harf bade güzel ama enaz 10kisi kaba dedi.aklıma öykü eliz nehir nil gelio
Napcam bilmem![]()