İki senelik beraberliğimiz var ve Haziran' da iki senelik de evli olacağız. Toplamda dört sene. İlk iki hatta iş kurana dek üç sene harikaydı. Ama geçtiğimiz yaz işlerimizden ayrıldık kendi işimizi kurduk, altı aya battık. Borçlar, moral bozukluğu, hayal kırıklığı derken bizde de isteksizlik oldu. Ama adamın halini görüyordum asla aklıma aldatılma düşüncesi gelmedi bu yüzden. Ayrıca ben de anti depresan kullandım ve libido düşüklüğüne sebep oldu.
Maddi konulardaki sıkıntıları asla küçümsemeyin insanın üstünde inanılmaz baskı yapıyor. Eşinizi rahatlatmaya çalışın, alkol alıyor mu bilmem ama örneğin Cumartesi gecesi birer kadeh şarap alın karşılıklı sohbet ede ede için. Üzüldüğünüz şeyleri de böyle sohbet esnasında dile getirebilirsiniz.
Dört dakika meselesine gelince hepsi stresten diyorum stresten. Beyin öyle bir organ ki herşey onda bitiyor. Adam yüksek stres altında kalırsa dört dakika bile yalan olur çok normal.
Siz evliliğinizin ilk senelerini kavga ile hakaretler ile geçirmemeye bakın, birbirinize destek olun gerisi gelir.