Kızlar hersey eskiyor mu ?

ben evli biri olmadığım için çok sağlıklı yorum yapamayacağım ama şunu sormak istiyorum siz ilk günkü gibi misiniz?
ilk gün o kapıyı açtığınız heyecanla mi koşuyorsunuz kapıya?
ya da o ilk gün yaptığınız yemeğe hazırladığınız kahvaltıya özendiğiniz gibi özeniyor musunuz aynı heyecanla?
gömlekleri Örneğin ilk günkü gibi heyecanla özene bezene ütülüyor musunuz?
ya da evinize yaptığınız ilk temizliği hatırlayın hala aynı şevkle yapıyor musun?
ilk gece yatağa girer gibi tatlı bir heyecan yepyeni geceliklerle giriyor musunuz?
ilk günkü sözleri sarf ediyor musunuz?
ilk günkü gibi gün içinde neler yaptığını delice merak edip onu hala tanımaya çalışıyor musunuz?
eğer bu soruların bir kısmının cevabı Hayırsa önce bir şeyleri onarmaya kendinizden başlamanızı öneririm.
hepsinin cevabı Evetse burada sizi hiç tanımayan insanlara sormak yerine dürüstçe eşinize sorun en doğru cevabı alırsınız '' aşkım ben hala ilk günkü heyecanla sana yaklaşıyorken sen neden böylesin?'' diyin bi

İlk zamanlardaki gibi aşk nasıl olsun ona kalp dayanmaz :KK51: ama sevgi saygı önemli huzurlu mutlu olduğunuz bir evlilik olduğu sürece fazlasına gerek olmuyor ;)

Bir de eşimde cinsel isteksizlik var. Maddi sıkıntılardan kaynaklandığını cinselliği unuttugunu söylüyor. Bu mümkün olabilir mi sizce ?
Olmaz mı hiç... Anneannem, erkeğin sadık kalmasını istiyorsan burnunu borca sok, borç ödemekten kafasını kaldırıp başkasına bakamaz derdi... Çok çirkin bir düşünce tabii tasvip etmiyorum ama, erkeklerin maddi konulardan çok etkilendikleri bilinen bir şey.

Yalnız 4 dakika gerçekten bir kadın için çok kısa bir süre ve ben yerinizde olsam kendimi iyice çeker ne yapacağına bakardım. Bırakın bir özlesin belki durum değişir. Değişmez kötüye giderse zaten farklı yollar denemek gerekir.

Sevgili kk benim içimi kemiren bir konu var. Yıllar sonra bile ilk günkü gibi evliliği devam eden var mı ? Bunu sağlamanın bir yolu var mı ? Biz 4 yıldır tanışıyoruz 2 yıldır evliyiz. Uzun uzun sabaha kadar süren sohbetlerimizin yerini sadece 5 dakika bile sürmeyen hal hatır sorma aldı. Geceleri ise burada takıp edip uyguladigim bütün yöntemlere rağmen eskiden ten uyumumuzun dorukta olduğu eşim şimdi ya arkasını dönüp yatıyor ya da abartisiz 4 dakika süren bir oldu bitti yaşıyorum. Bu genel bir durum mu değilse ne yapmalıyım?
Bence genel durum
Evlilik sonrasi sutlac kivamina gelen klasik erkek iste, bana sorarsan hepsi ayni mokun laciverti canim:KK70:
Cok ustune dusme kendi haline birak bi koseye orda dursun. Ne kadar orada kalacagi kendisine bagli.

Sevgili kk benim içimi kemiren bir konu var. Yıllar sonra bile ilk günkü gibi evliliği devam eden var mı ? Bunu sağlamanın bir yolu var mı ? Biz 4 yıldır tanışıyoruz 2 yıldır evliyiz. Uzun uzun sabaha kadar süren sohbetlerimizin yerini sadece 5 dakika bile sürmeyen hal hatır sorma aldı. Geceleri ise burada takıp edip uyguladigim bütün yöntemlere rağmen eskiden ten uyumumuzun dorukta olduğu eşim şimdi ya arkasını dönüp yatıyor ya da abartisiz 4 dakika süren bir oldu bitti yaşıyorum. Bu genel bir durum mu değilse ne yapmalıyım?
bence bu soruyu sormak için biraz gec kalmıssın zira hem evlisin hemde cevabı zaten sorunun içinde kendin vermişsin
herkesin evliligi farkıdır bence, ben 13 senelik evliyim eşim bi odun olsa dahi romantik anlarımız cok olur hiç kimsenin evliliği ilk zamanki gibi olamaz ama bunu farklı heyecanlarla devam ettırenler olur kanımca

evlilik eskimez bence ölgunlaşır yaşanmışlıklar birikir
insanların her anı her anını tutmazki
bizde eşimle bazen bi hafta pek konuşmayız napıyosun şudur budur
ama bazende bi bakmışsın hiç susmayız yani çok takılmamak lazım aslında
ne kadar süredir böyle bide o var uzun zaman oldumu
belki borçlardan gerçekten sıkıldı depresyonun eşiğinde , depresyondayken cinsel istek azalaır hatta yok olur önce bi sağlığından emin olun bence ....

evlilik bi süreden sonra aşktan başka bi boyuta geçiyo , sevgi bununda dereceleri var tabiii...
aşk on yıl yirmi yıl sürmez ben aşığım hala diyen insan seviyodur aşk sanıyodur bence

İki senelik beraberliğimiz var ve Haziran' da iki senelik de evli olacağız. Toplamda dört sene. İlk iki hatta iş kurana dek üç sene harikaydı. Ama geçtiğimiz yaz işlerimizden ayrıldık kendi işimizi kurduk, altı aya battık. Borçlar, moral bozukluğu, hayal kırıklığı derken bizde de isteksizlik oldu. Ama adamın halini görüyordum asla aklıma aldatılma düşüncesi gelmedi bu yüzden. Ayrıca ben de anti depresan kullandım ve libido düşüklüğüne sebep oldu.

Maddi konulardaki sıkıntıları asla küçümsemeyin insanın üstünde inanılmaz baskı yapıyor. Eşinizi rahatlatmaya çalışın, alkol alıyor mu bilmem ama örneğin Cumartesi gecesi birer kadeh şarap alın karşılıklı sohbet ede ede için. Üzüldüğünüz şeyleri de böyle sohbet esnasında dile getirebilirsiniz.

Dört dakika meselesine gelince hepsi stresten diyorum stresten. Beyin öyle bir organ ki herşey onda bitiyor. Adam yüksek stres altında kalırsa dört dakika bile yalan olur çok normal.

Siz evliliğinizin ilk senelerini kavga ile hakaretler ile geçirmemeye bakın, birbirinize destek olun gerisi gelir.

Back
X