kızlar,heyecanlanıp kendimi kasıyorum yardım edin

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
867
555
103
35
kendimi eşime karşı şartlamış gibiyim. diğer herkesle rahat rahat eğlenip dans edebiliyoken asıl eşimle ben hiç eğlenemiyorum.adam eğlenmek istiyo benle dans etmek istiyo. kendimi kasıyorum resmen hiç eşlik etmiyorum donup kalıyorum öyle. niye böyle oluyo. bende kaygı bozuklugu var ama bu benim evliliğimi çok etkilemez mi .rahat olup eğlenmek istiyorum eşimle. bunu yapabiliyorum da ama psikolojikmen bunu beceremiyorum.nolur yardım edin.bu konuya aşırı taktım ve eşimin de beklentileri oldugunu seziyorum bu konuda haklı olarak.yani ister saçmalayım ama yter ki kendimi kasmayım rahat olayım istiyo. ilaç milaç hikaye ilaç beni yerimden kaldıramıyo oynamak eğlenmek istedigimde

ama ihalenin ona patlamasına da karşıyım tabi. bazen beni eleştirdi diye adama bunu yaşatmak zorunda olmasam gerek

ihaleyi ona patlatın bu yüzden demeyeceğim zaten
kaygı bozuklugundan dolayı eşinizden tam onay alamaycagınızı ıcgudusel olarak dusunerek
bu sekılde en ıyısı hıc hareket etmemek dıyıp kısıt getırıyorsunuz sanırım

ihaleyi ona patlatın bu yüzden demeyeceğim zaten
kaygı bozuklugundan dolayı eşinizden tam onay alamaycagınızı ıcgudusel olarak dusunerek
bu sekılde en ıyısı hıc hareket etmemek dıyıp kısıt getırıyorsunuz sanırım
evet şu an içsel olarak bu söylediğinizin bana uygun geldiğine kanaat getirdim. Peki bi öneriniz var mı,ne yapabilirim ? Ondan onay bekliyo durumuna düşmeden sadece kendimi hissederek o rahatlıkla kendimi ifade edebilmeyi istiyorum

evet şu an içsel olarak bu söylediğinizin bana uygun geldiğine kanaat getirdim. Peki bi öneriniz var mı,ne yapabilirim ? Ondan onay bekliyo durumuna düşmeden sadece kendimi hissederek o rahatlıkla kendimi ifade edebilmeyi istiyorum
ben ve yasayan bır arkadasım ıkımızde kaygı bozuklugunu tedavı etmeye yöneldik
sonra ben esımle yasadıgım sorunlardan dolayı onun dusuncelerıne endıselenmektense umursamamaya basladım
sız esınızle saglıklı bır ılıskı ıcınde olmak ıstıyorsunuz
dırek kaygı bozuklugu ıle ılgılı psıkolog vs yardım alın
ımkanınız yoksa nette bulacagınız telkın vıdeoları da etkılı olabılır

ben ve yasayan bır arkadasım ıkımızde kaygı bozuklugunu tedavı etmeye yöneldik
sonra ben esımle yasadıgım sorunlardan dolayı onun dusuncelerıne endıselenmektense umursamamaya basladım
sız esınızle saglıklı bır ılıskı ıcınde olmak ıstıyorsunuz
dırek kaygı bozuklugu ıle ılgılı psıkolog vs yardım alın
ımkanınız yoksa nette bulacagınız telkın vıdeoları da etkılı olabılır
psikologun ne gibi bi faydası olabilir ki bi de çok mu pahalı acaba

ya ben evli degilim ama cooook uzun senelerdir sevgilim var artik es gibi sayiliriz :) neyse, oyle ben de kasilip kalirdim. bir de sevgili sevgilim canli muzik yapiyor ve bir ara gittigimde sahneye dansa cagiriyordu. bir yandan sarki aoylerken bir yandan dans ettigimiz bir videomuz var yemin ederim bakmaya utaniyorum. o kadar mi kalas olur bi insan :) elalem oyle durumda adamlarin gozunun icine bakar suzum suzum suzulur ama yok ben resmen kalas :) ama yavas yavas hallettim sayilir durumu. ben cevremden degil de sevgili erkegimden utandigimi fark ettim :) halbuki beni cilginlar ginj dans ederken tamimisti :D ama isin ilginci o bakarken heo kasildim :) ama su siralarda onun benden hiccccbir sekilde utanmadigini her zaman acik oldugunu onun cani nasil istiyorsa oyle hareket ettigini dusunuyorum :) yani bu dunyada yaninda en kendim oldugum adamdan niye utaniyorum ki? yada cevremdeki insanlardan :) insan atlatiyor inan bana . yani ben bile atlattiysam herkes atlatir :D bir ara paylasayim videoyu da ibret al icin rahatlasin :D

ya ben evli degilim ama cooook uzun senelerdir sevgilim var artik es gibi sayiliriz :) neyse, oyle ben de kasilip kalirdim. bir de sevgili sevgilim canli muzik yapiyor ve bir ara gittigimde sahneye dansa cagiriyordu. bir yandan sarki aoylerken bir yandan dans ettigimiz bir videomuz var yemin ederim bakmaya utaniyorum. o kadar mi kalas olur bi insan :) elalem oyle durumda adamlarin gozunun icine bakar suzum suzum suzulur ama yok ben resmen kalas :) ama yavas yavas hallettim sayilir durumu. ben cevremden degil de sevgili erkegimden utandigimi fark ettim :) halbuki beni cilginlar ginj dans ederken tamimisti :KK70: ama isin ilginci o bakarken heo kasildim :) ama su siralarda onun benden hiccccbir sekilde utanmadigini her zaman acik oldugunu onun cani nasil istiyorsa oyle hareket ettigini dusunuyorum :) yani bu dunyada yaninda en kendim oldugum adamdan niye utaniyorum ki? yada cevremdeki insanlardan :) insan atlatiyor inan bana . yani ben bile atlattiysam herkes atlatir :KK70: bir ara paylasayim videoyu da ibret al icin rahatlasin :KK70:
ya canım inşallah.öyle istiyorum ki o benim yanımda o kadar rahatken benim de oldugum gibi olabilmemi. o da çok istiyo ve bunu başarabilsem ikimiz de çok mutlu olucaz bana daha çok baglancagını hissediyorum çünkü bunu görüyorum ben rahat oldukça gözlerinin içi gülüyo resmen

ya canım inşallah.öyle istiyorum ki o benim yanımda o kadar rahatken benim de oldugum gibi olabilmemi. o da çok istiyo ve bunu başarabilsem ikimiz de çok mutlu olucaz bana daha çok baglancagını hissediyorum çünkü bunu görüyorum ben rahat oldukça gözlerinin içi gülüyo resmen
oyle canim. Anlayabiliyorum seni bana inan :) insan kendini tuhaf hissediyor degil mi, eksik hissediyor. ama alakasi yok. bunu evde hafif hafif muzikler acarak asabilirsin. arka fonda hafif hareketli muzikler calsin ve sen ritme ayak uydur. bunu arada sirada uygula ciddi anlamda ise yariyor. mesela mutfakta yemek mi yapiyorum muzik heo acik erkek arkadasim yamima geldiginde ben ritme gore hareket etmeye devam ediyorum ama tam dans ta degil tabi , erkek arkadasim da eslik ediyor hafif hafif keyifli bir zaman gecirmekle beraber alismis oluyor insan. yani cunku ben normal hayatimda disarda vs iken asla utanmam dansimi ederim. ama sevgilim varken zorlaniyodum. ne bileyim komiklikler yap :) Benim bir tarafim Bolu lu ve ona bizim oralarin oyunlarini komiklik olsun diye yaptim zamaninda :) yanu uzattim ama boyle kucuk kucuk adimlar ata ata cozeceksin bu isi

bu arada yanlis anlama ama alkol vs kullaniyor musun? yani oyle fazla degil ama mesela esinle eglenmeye gidince falan bir kadeh sarap olur bisey olur.. bazen o tarz birsry dr insanin gevsemesini saglayabiliyor

oyle canim. Anlayabiliyorum seni bana inan :) insan kendini tuhaf hissediyor degil mi, eksik hissediyor. ama alakasi yok. bunu evde hafif hafif muzikler acarak asabilirsin. arka fonda hafif hareketli muzikler calsin ve sen ritme ayak uydur. bunu arada sirada uygula ciddi anlamda ise yariyor. mesela mutfakta yemek mi yapiyorum muzik heo acik erkek arkadasim yamima geldiginde ben ritme gore hareket etmeye devam ediyorum ama tam dans ta degil tabi , erkek arkadasim da eslik ediyor hafif hafif keyifli bir zaman gecirmekle beraber alismis oluyor insan. yani cunku ben normal hayatimda disarda vs iken asla utanmam dansimi ederim. ama sevgilim varken zorlaniyodum. ne bileyim komiklikler yap :) Benim bir tarafim Bolu lu ve ona bizim oralarin oyunlarini komiklik olsun diye yaptim zamaninda :) yanu uzattim ama boyle kucuk kucuk adimlar ata ata cozeceksin bu isi
yani birden zorlamıyım kendimi sanki mulakata girmiş gibi dimi,yavaş yavaş ısıta ısıta yapıyım,yoksa ondan onay bekledigimi kendimi kanıtlamaya çalıştıgımı düşünür o da ezik bi durum. ayy çok sevindim inş işe yararrr canım sagol

Back
X