Gece çalışamaz raporudamı aynı şekilde.Bölümler rahatsızlık gecırdıgı seylere göre mi verılıyor?Hastaneye gidecek heyet raporu almak istedigini soyleyecek. Soylenen bolumlere tek tek muayeneye gidecek. Heyet toplanip uygun gorurse verilecek.
O kismi tam bilmiyorum. Hastanede calisan veya bilgisi olan arkadaşlar daha net yardimci olur.Gece çalışamaz raporudamı aynı şekilde.Bölümler rahatsızlık gecırdıgı seylere göre mi verılıyor?
Çok tesekkur ederımO kismi tam bilmiyorum. Hastanede calisan veya bilgisi olan arkadaşlar daha net yardimci olur.
Ben de is icin heyet raporu almistim. Bircok bolume gonderdiler. Neye gore belirliyorlar bolumleri bilmiyorum ama genel bir prosedür var sanirim. Arkadasiniz engelli ise belki baska bir isleyis vardir.
Yüzde kaç rapor almıştınız rahatsızlıgınıza goremı göndermişlerdi.O kismi tam bilmiyorum. Hastanede calisan veya bilgisi olan arkadaşlar daha net yardimci olur.
Ben de is icin heyet raporu almistim. Bircok bolume gonderdiler. Neye gore belirliyorlar bolumleri bilmiyorum ama genel bir prosedür var sanirim. Arkadasiniz engelli ise belki baska bir isleyis vardir.
Çok tesekkür ederim.Heyet raporu için yaşadığı şehirde hangi hastane veriyorsa ona başvuracak. Gece çalışamaz raporunu da varsa şirket doktoru. Yoksa da çalışamama sebebi neyse o bölümün doktorundan alabilir.
112i olması lazım burayı arayıp gideceği hastanenin adını verip o hastanenin cozger ine randevu alacak yada direk gidip hastaneye basvurusunu yapacak oradakiler yönlendirir,Merhaba arkadaşlar.Bir arkadaşım engelli raporu almak istiyor ama ne yapacağını bilmiyor.Çok büyük bir dert kendi için.Kadınlar kulubü bayanları her şey hakkında bilgi sahibi diye buraya yazdım.Mune cim konu yeri burası değilsebaşlık bulamadım.Gercekten yardıma ıhtıyacı var.
Rahatsizligim yoktu. İş icin istenen belgelerde vardi. Isgorebilirlik raporu olarak da geçiyor.Yüzde kaç rapor almıştınız rahatsızlıgınıza goremı göndermişlerdi.
ilk önce engellilik oranını öğrenecek daha sonra kurumuna bildirecek ardından hasteneden hakem hastanesine sevkini istiyecek oradaki orana göre raporu alabilirMerhaba arkadaşlar.Bir arkadaşım engelli raporu almak istiyor ama ne yapacağını bilmiyor.Çok büyük bir dert kendi için.Kadınlar kulubü bayanları her şey hakkında bilgi sahibi diye buraya yazdım.Mune cim konu yeri burası değilsebaşlık bulamadım.Gercekten yardıma ıhtıyacı var.
Çok tesekkur ederım.Bir çok rahatsızlığı var .Bir çok raporlu ılacı var.Çok tesekkur ederım.Kişinin rahatsızlığı nedir?
Engelli raporu hastanedeki heyet raporu birimine basvuruyor orada kurul toplaniyor ve gitmesi gereken doktorlari tek tek geziyor ve hastalıklari tespit ediliyor. Bu hastaliklarin oranları toplanıyor (toplanirken ayrı hesaplamalari var cok detaya girmek istemiyorum) sonuc olarak bir deger belirleniyor. Yüzde 40 uzeri cikarsa is yerinde engelli statusunde calisabiliyor. Zaten engelli personele istegi dışında nöbet yazilamaz (nöbet de gece calismasi olarak geçiyor kanunen). Ekstra belirtilmesine gerek bile yok en az yüzde 40 oraninda rapor alirsa nöbet tutmak.istemedigine dair engellilerle ilgili mevzuati da ekleyerek bir dilekce yazar. O kadar.
Çok tesekkur ederımilk önce engellilik oranını öğrenecek daha sonra kurumuna bildirecek ardından hasteneden hakem hastanesine sevkini istiyecek oradaki orana göre raporu alabilir
Çok teşekkür ederız.Kalabalıkta dor.Rapor için kurullar acildi artik, pandemiden dolayı basvuru alinmiyordu ama artik alınıyor dün hastanedeydim kurulun önü doluydu.
Çok tesekkür ederım112i olması lazım burayı arayıp gideceği hastanenin adını verip o hastanenin cozger ine randevu alacak yada direk gidip hastaneye basvurusunu yapacak oradakiler yönlendirir,
Hastanelerde şuan yeni rapor alacaklara hizmet var raporunu iki üç gün içinde alır,önceden aldıysa rapor randevu kapalı diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?