kızlar hiç kimsede duymadığım bir şey yaşıyorum.ne olur yardım edin...

minervaduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
209
0
96
46
Manisa
34 hafta 4 günlük hamileyim kızlar.son iki haftadır kızım çok hareketli olduğu zamanlarda sanki alt tarafımı isiriyor ya da tırmaliyormuş gibi ani ve şiddetli yanmalar yaşıyorum.hareket etmediği zamanlar yok böyle bir şey ve günde iki kere filan bir süre devam eder şekilde yaşıyorum bunu.benimki gibi acı yaşayanlar var mı kızlar.neden olabileceği hakkında fikriniz var mı.

acaba baskı mı yapıyor..belki onu hişssediyorsundur ben hamile olmadım hiç bilemeycem aklıma gelmiyor

Son düzenleme:
canım bebğin ters dönmüş olabilir,başı aşağıdaysa baskı yapıyordur,kılcal damarlar bol vajina bölgesinde
aynen bende de oluyor
dr.um böyle bir açıklama yaptı

beyazcım gerçekten aynı şeyi mi yaşıyorsun.umarım doktorunun açıklamasına uyuyorumdur.pazartesi kontrolüm var,o zaman sorucam ben de.erken doğum riskinden dolayı ilaç kullanıyorum.aşağı bu kadar baskı olunca suyum filan gelir mi plesenta patlar mı gibi paranoyalar yaşıyorum.

canım bendede oluo aynısı...
ama aynı şiddettemi bilemıycem tabi...bebk ters dondugu için vajına bolgesınde hıssedılıomuş artık hareketleri...ben bazen sabahları adım aatamıorum ole bı agrı alıo yanı vajınamın içinde.sende gene bı dr una sor...ama meraklancak bişi olcaını sanmıorum.34 haftayı devırmışşın bu hafalardan sonra bole seyler normalmiş ole dmişti dr um.içini ferah tut canım.

merhaba ben de erken doğum riski sebebiyle ilaç kullanıyordum hamileyken. aynen bahsettiğin hissi ben de yaşadım. bunu doktora soylediğimde idrar tahlili istedi. idrarımda yani mesanemde kum oldugu ortaya cıktı. bebegımın kafası asagıda oldugu ıcın mesaneye baskı yapıyomuş. kum oldugu ıcın acıyormuş. bol su içmemi soyledi

pregantcım her ay idrar tahlili yapıldı şimdiye kadar.iltihap çikmadı.ama yeni olduysa bilmiyorum tabi.umarım önemli bir şey değildir.sen kaçıncı haftada doğum yaptın.aceleciydi demek senin bebişin de.

Bende de oluyo cnm aynı şey. 36 haftalık hamileyim bende. Zamanla o yanma acı hissi daha da belirginleşiyor. Ben de çok korktum ilk başlarda eyvah dedim doğacak heralde bu gidişle. Böyle devam ederse suyum filan gelicek heralde diyordum ama doktorum bunların normal olduğunu söyledi. Bebeğimin başı aşağıda olduğu için baskı yaptığını söyledi. Benim bunu acı ve yanma olarak hissettiğimi söyledi. Korkma yani bişey olmaz Allah ın izniyle bebişine. Sağlıklı doğumlar hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…