kızlar hiç lekelenmesi olmadan hamile olan varmı acaba

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
kızlar bugün 7. günüm test yapsammı karar veremedim hiç. lekelenme pembe akıntı falan yok benim gibi olan varmıydı acaba bide idrar testini ne zaman yaptınız ben kendimi yapmamak için zor tutuyorum:oklava:

canım bunlar kişiden kişiye değişir. bende aynen senin gibi kanama olmadı neden tutunmadılarmı diye..ve şuan 24 haftalık hamileyim allahıma bin şükür kanama olmadı. kafana takmaa tamam mı. bebeişlerin seninle bu yola devam demişlerdir.

sakın test yapma çünkü geç tutunabilirler.negatif çıkar sonra üzülürsün.o bebişleride strese sokma. bak 5 gün kalmış. çok zor beklemek hepimiz bu sınavdan geçtik. sonu mutluluk olsun

benm de 5.günüm transferimin.dün gece sol yumrtalıgımdaki öyle kuvvetli bi agrıyla uyandımki anlatamam.kafaya taktım acaba kötü bişi var mı diye.sabırsızlanıyorum ben de test için.

ben hemşireye bu ağrıları sordum yumurta toplamadan sonraki 2 hafta olur dedi tamamen onla ilgili dedi hamilelik belirtileri için çok erkenmiş kullandığımız jeller falanda yapıyor ateş basması oluyor kasık ağrısı

Benim 10.gün böyle çamaşırında bı leke vardı ne kırmışız ne pembe ne turuncu nede kahve rengiudi nescafe 3birarada renginin aynı iki damla idrarda ve kanda o gunü. Devamında pozitifi gördüm herkzde aynı olcak diye bisi yok darısı basına olsun dha çok erken test için

ben de hamilelik yaşadım tüp bebek,kesinlikle tek damla kanama olmadı .Kanama şart değil.Ama 2 dakikalık çok güçlü bir sancı olmuştu 6.gün falan.Yerleşme sancısı imiş,ben de onu merak ediyorum bu sancı mutlaka oluyor mu diye...

benim de 11. gün bugün betam dün 5 çıkmıştı ama hala tık yok bende ne kanama ne ağrı bu ne şimdi ya

Back
X