okuma yapacağınız zamanlar önemlidir ne için kim için ve bu kişinin hayatınızda ki yeri nedir ?
Evet olur ama şöyle birsey zikir farklı süre farklı dua farklı . Belki diyorum daha farkı dua edebilirim diye düşünüyorum. Ve hayırlısı diye dua edeceğim zaman ,sanki istediğim şeyler olmayacakmış gibi hissediyorum:/Sürekli aynı konu için konu açıyorsunuz. Hayırlıysa olsun diye dua etmeniz daha iyi olmaz mı?
Demek istediğim sadece dua edin değil. Zikir çekeceksenizde niyetinizi hayırlısıysa olsun diye çekin. Evet istediğinizin olmayacak olması insanı korkutuyor ama o, mutsuz olacaksam da seninle olayım, minvalleri o kadar boş ki. Hayırlı olmadığında ne huzurunuz kalıyor ne bir şey. Evde huzur olmayınca hiçbir şey huzur vermiyor. Göğsünde koca bir sıkıntı kütlesi kalıyorEvet olur ama şöyle birsey zikir farklı süre farklı dua farklı . Belki diyorum daha farkı dua edebilirim diye düşünüyorum. Ve hayırlısı diye dua edeceğim zaman ,sanki istediğim şeyler olmayacakmış gibi hissediyorum:/
Ama zaten karşılıklıKarsilikli iliskin var ve kavusmak icin okuyorsunPeki baskasinin iradesini etkilemek icin dua edilir mi? Malum esin degil, kaldi ki esin olsa bile birinin iradesini etkilemek icin dua edilir mi sence? Sen bunu bir arastir sonra sayilara gecersin.
Yani ben şöyle düşünüyorum benim istediğim şey sonradan bana mutluluk vermeyebilir bunu Allah bilir ve bende bunun için Allahim bu konu hakkinda benim için en hayırlı şekli ne ise onu nasip eyle gibi bir dua ediyorum genelde. Sonuçta dediğiniz "hayra çevir" ifadeside bunu yansıtıyor. Hayra çevrilmiş hali belkide benim cok istedigim degil farkli bi şeklidir. Bilmem anlatabildim mi ama kalbimden geçirdiğim anlam ayni kapiya çıkıyor ve Rabbim zaten kalplerimizdekini biliyorhayırlısı olsun yanlış bir duadır.
onu bana hayırlı eyle ya da bu dileğimi hayra çevir demek daha doğrudur.
sizin için hayırlı olan her zaman sizi tatmin eden bir sonuç doğurmayabilir. o yüzden duanın gücüne inanın ve şer olanı da hayra çevirmek için dua edin bence:)Yani ben şöyle düşünüyorum benim istediğim şey sonradan bana mutluluk vermeyebilir bunu Allah bilir ve bende bunun için Allahim bu konu hakkinda benim için en hayırlı şekli ne ise onu nasip eyle gibi bir dua ediyorum genelde. Sonuçta dediğiniz "hayra çevir" ifadeside bunu yansıtıyor. Hayra çevrilmiş hali belkide benim cok istedigim degil farkli bi şeklidir. Bilmem anlatabildim mi ama kalbimden geçirdiğim anlam ayni kapiya çıkıyor ve Rabbim zaten kalplerimizdekini biliyor
Evet doğru kelimeler kullanmak hele dua ederken çook önemliymiş bende artik anladım bunu, kelimeler sihirli resmen. Bunu kullanacağım bende teşekkür ederim. Ben israrci olduğumuz konular sınavımız olabilir gibi düşündüm yaşadıklarımdan dolayı fakat bu şekilde değişebilir tabi Rabbimin taktiri🕊sizin için hayırlı olan her zaman sizi tatmin eden bir sonuç doğurmayabilir. o yüzden duanın gücüne inanın ve şer olanı da hayra çevirmek için dua edin bence:)
diyelim ki sizin için hayırlı olan bu kişinin olumsuz bi özelliğinden dolayı olmamasıdır ama dua ile bunu değiştirebiliyoruz.
Bu ısrara girmez mi hani ne biliyim ya kafam karısiyo bazen bu konularda çünkü bu dunyada illaki bi seylerden ders aliyoruz biseylerle sinav ediliyoruz falan yani bu sekilde etmek iyi mi bende öğrenmek için soruyorum:) mesela baska yerde daha huzurlu belkide mucizevi güzellikler sizi bekliyodur falan gibieşim bi sınava girmişti ve kazandı şu an tercih dönemindeyiz gönlümüzde bir şehir var ama ben dua ederken hadi bakalım yaptık tercihleri hayırlısı olsun demiyorum. ya rabbi, gönlümüzdekini bize hayırlı eyle, hayırlı olan sonuç dilediğimiz olsun diyorum.
öyle kesinlikle duada ısrarcı olmak gerekiyor, istekli olduğumuzu göstermeliyiz hatta tüm detaylarıyla istemek lazım. rabbimiz isteyin vereyim diyor:)Evet doğru kelimeler kullanmak hele dua ederken çook önemliymiş bende artik anladım bunu, kelimeler sihirli resmen. Bunu kullanacağım bende teşekkür ederim. Ben israrci olduğumuz konular sınavımız olabilir gibi düşündüm yaşadıklarımdan dolayı fakat bu şekilde değişebilir tabi Rabbimin taktiri🕊
işte o mucizevi güzellikleri o kişiyle veya isteğiniz ne ise onunla yaşamış oluyorsunuz. ısrar konusuna da az önce yazdım:)Bu ısrara girmez mi hani ne biliyim ya kafam karısiyo bazen bu konularda çünkü bu dunyada illaki bi seylerden ders aliyoruz biseylerle sinav ediliyoruz falan yani bu sekilde etmek iyi mi bende öğrenmek için soruyorum:) mesela baska yerde daha huzurlu belkide mucizevi güzellikler sizi bekliyodur falan gibi
Bende mesela bi sehri cok istiyodum bi konuda orasi oldu ama olmadi yani bozuldu hersey orasi iyi gelmedi mutlu olamadik sonradan falan nasil dua ettigimide hatirlamiyorum o zaman bu kadar incelikle dusunmuyodum icimden gelerek ediyodum. Yani cok istedigim duama kattigim yer bizim icin guzel seyler doğurmadıişte o mucizevi güzellikleri o kişiyle veya isteğiniz ne ise onunla yaşamış oluyorsunuz. ısrar konusuna da az önce yazdım:)
dilimizde tüy bitmeli isterken. mevla verene kadar isteyelim:)
ben de iyi kötü bi arabam olsun ayağımı yerden kessin diye dua etmiştim sanayiden çıkamıyorumBende mesela bi sehri cok istiyodum bi konuda orasi oldu ama olmadi yani bozuldu hersey orasi iyi gelmedi mutlu olamadik sonradan falan nasil dua ettigimide hatirlamiyorum o zaman bu kadar incelikle dusunmuyodum icimden gelerek ediyodum. Yani cok istedigim duama kattigim yer bizim icin guzel seyler doğurmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?